A family linket jogilag a szülő bele egyezése nélkül letörölheti a gyerek?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok a family link korhatára 13. Ezt a napokban tudtam meg. Megkérdeztem a szüleimet h letörölhetem-e a family linket a telefonomrór. Azt mondták nem.
A kérdés az h a szülők akarata ellenére letörölhetem jogilag vagy sem?
2022. nov. 8. 17:39
21/34 anonim válasza:
Mert mit látnak rajt, hogy melyik alkalmazást mennyi ideig használtad. Atyaég. De gonoszok. Gondolom sok alkalmazást nem engedtek telepíteni. Szerintem jelentsd fel őket. Nagyon durva szülők vannak.
22/34 anonim válasza:
Nekem ugyan ez volt, 16. születésnapom előtt 1 hónappal küldtött egy E-mailt a Google, aztán 16.születésnapomon átvehettem a Google fiókom
23/34 anonim válasza:
Van egy olyan érzésem hogy nem véletlenül került rá a telefonodra az alkalmazás. Valami miatt nem bíznak benned, ezen próbalj meg javítani.
Jogilag persze, lehet másik telód titokban, ezt meg otthagyod a suliban, havernál amíg csavarogsz, meg le is törölheted, de egyik sem megoldás, csak mégkevésbé fognak benned bízni.
Jobban jársz ha megkérdezed hogy mit kell tenned hogy megbízzanak benned, és hagyjanak egy kicsit több szabadságot. Viselkedj felnőttként, akkor úgy is fognak kezelni.
24/34 anonim válasza:
nem használod a telefont jogilag ezt tehete.d
25/34 anonim válasza:
nem letörölni kell, hanem át kell venni a fiókot. 16 évesen már megteheted. Olvass már utána kicsit.
26/34 anonim válasza:
#23 Inkább a szüleinek mit kell tennie, hogy a gyerekük újra megbízzon bennük. Itt egyedül a szülők érdemtelenek a bizalomra. Viselkedjen felnőttként? Egy felnőtt fogja magát és letörli, az jó napot.
27/34 anonim válasza:
Pont úgy letörölheted, ahogy anyud is felmondhatja az előfizetésed...
28/34 anonim válasza:
22-es vagyok, a Google nem küldött E-mailt hogy átveheted a Google fiókod?
29/34 A kérdező kommentje:
De csak apám nem engedi h átvegyem
2022. nov. 12. 12:42
30/34 anonim válasza:
De vedd át, megvan hozzá a jogos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!