Ha 18 elmúltam bármikor elköltözhetek otthonról?
Nem fejeztem még be a 12.osztályt, jelenleg suliba járok és nem dolgozok. Viszont olyan szinten bántalmaznak otthon érzelmileg egészen pici korom óta hogy azt már egyszerűen nem bírom tovább. Rengeteg mentális betegséget okoztak nekem és szeretném végre az egészet hátrahagyni. Most is éppen azzal fenyegetnek hogy nem dönthetem el mit akarok és ha nem fogadok szót pszichiátriára záratnak.
Tehát a kérdésem az lenne hogy ha én most elmegyek van bármi féle jogszabály ami szerint haza tudnak kötelezni?
31.
Akkor fizetnék, ha a bíróság kötelezne, de az 100%, hogy semmit nem örökölne amiért ilyen kis féreg volt. Előbb íratom egy kutyamenhelyre a házat.
Szia kedves kérdező!
Én úgy nőttem fel, hogy orvosról orvosra vittek, próbáltak különböző betegségekkel diagnosztizáltatni, hogy segélyeket vehessenek fel rám.
16 évesen pszichésen már a világ összes betegségét bevonzottam, majd 18 évesen lett az első párkapcsolatom, aki észrevette, hogy mérgező szüleim vannak.
Az első dolga volt onnan kimenekíteni, még egy év volt az érettségiig, nyáron dolgoztam, suliidőben ő tartott el, foglalkozzak csak a tanulással, leerettsegiztem, azóta dolgozom, és azóta is együtt vagyunk, immáron 14 éve 😊
A szüleim felől nem hallottam azóta sem, nem is keresnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!