Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha 18 elmúltam bármikor...

Ha 18 elmúltam bármikor elköltözhetek otthonról?

Figyelt kérdés

Nem fejeztem még be a 12.osztályt, jelenleg suliba járok és nem dolgozok. Viszont olyan szinten bántalmaznak otthon érzelmileg egészen pici korom óta hogy azt már egyszerűen nem bírom tovább. Rengeteg mentális betegséget okoztak nekem és szeretném végre az egészet hátrahagyni. Most is éppen azzal fenyegetnek hogy nem dönthetem el mit akarok és ha nem fogadok szót pszichiátriára záratnak.

Tehát a kérdésem az lenne hogy ha én most elmegyek van bármi féle jogszabály ami szerint haza tudnak kötelezni?

2022. nov. 4. 14:16
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
82%
Bezonyám 30, amíg sulizik mindenképp.
2022. nov. 4. 19:22
 32/50 anonim ***** válasza:
7%

31.

Akkor fizetnék, ha a bíróság kötelezne, de az 100%, hogy semmit nem örökölne amiért ilyen kis féreg volt. Előbb íratom egy kutyamenhelyre a házat.

2022. nov. 4. 19:25
 33/50 anonim ***** válasza:
93%
32, no mindenképp, csak azon el ne gondolkodj, miért menekül tőled a gyereked.
2022. nov. 4. 19:28
 34/50 anonim ***** válasza:
91%
Meg az is lehet, hogy a lányod előbb vinne tápot a menhelyi kutyáknak mint a szülőjének kaját. Nem lépnek ám le csak úgy a gyerekek, gondolom, neked még nincs.
2022. nov. 4. 19:31
 35/50 anonim ***** válasza:
8%
34. Nem lépnek le? Ha viszket a puncija egy kamaszlánynak, az rámegy egy fekára is.
2022. nov. 4. 19:37
 36/50 anonim ***** válasza:
98%
35, ha valamiért viszket, ott sok hiány van az életben. Egy kamaszlány nem egy kamaszfiú akinek mindegy, csak luk legyen. De költözni még ő sem költözik.
2022. nov. 4. 19:41
 37/50 anonim ***** válasza:
100%
Jogilag mehetsz.
2022. nov. 4. 22:24
 38/50 A kérdező kommentje:
28as nem tartok igényt a szüleim pénzére és fent leírtam miért mentem el. Nincsen párom és nem vagyok egy hülye picsa
2022. nov. 5. 10:32
 39/50 anonim ***** válasza:
100%

Szia kedves kérdező!

Én úgy nőttem fel, hogy orvosról orvosra vittek, próbáltak különböző betegségekkel diagnosztizáltatni, hogy segélyeket vehessenek fel rám.

16 évesen pszichésen már a világ összes betegségét bevonzottam, majd 18 évesen lett az első párkapcsolatom, aki észrevette, hogy mérgező szüleim vannak.

Az első dolga volt onnan kimenekíteni, még egy év volt az érettségiig, nyáron dolgoztam, suliidőben ő tartott el, foglalkozzak csak a tanulással, leerettsegiztem, azóta dolgozom, és azóta is együtt vagyunk, immáron 14 éve 😊

A szüleim felől nem hallottam azóta sem, nem is keresnek.

2022. nov. 5. 10:44
 40/50 anonim ***** válasza:
93%
30 nincs gyereked ugye? Ha normális a szőlő a gyerek nem lép le csak úgy!
2022. nov. 5. 11:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!