Emberek hogyan mernek elengedni kis gyereket a boltba egyedül? Nem féltik?
Itt a környéken volt az, mikor volt valami biztonsági őr. Világbajnokságokra is járt ki. Nem tudom hány küzdősportra járt már gyerekkorától kezdve. Sokat ért vele, mikor diszkóban a cigány gyerek megszúrta. Ha baj van, akkor baj van. Azzal nem tudsz mit kezdeni. Hallottam már olyat is, hogy nem is tudom már mi volt az embernél, talán balta?? Mégis rámentek vagy hányan és ott verték agyon az erdőben. Sajnos vannak ilyenek. A bajt nem lehet tudni és van akkora, hogy abból semmi nem fog kihúzni. Lehet ilyen egy ártatlan apróság miatt is és ott vernek agyon. Senki nem fog odamenni segíteni. Ott annyi.
Amúgy én is eljártam boltba tizenévesen. Senki nek akart elrabolni. De fura lett volna, hogy a bolt az itt van 1km-re, az iskola még messzebb van, oda mehettem meg jöhettem egyedül, de boltba meg már nem mehetek??
Ha valaki el akart volna rabolni az kb bárhol megtehette volna. Elég az, ha valaki útbaigazítást kér és amint közelebb mész már be is rántanak a kocsiba.
Az most volt valahogy pár éve (talán 5 éve), amikor még középsulis voltam egyik osztálytársam akarták elrabolni. Kinyitották neki az ajtót, késsel meg megfenyegették, hogy szálljon be. Mindez nappal egy forgalmas utcán. Persze ő se volt éppen hülye. Utána rendőrség, feljelentés stb stb... De mai napig nincs meg talán az elkövető.
Egy másik ismerősöm évekkel rá akarták megerőszakolni. Ott is kb a szerencsén múlt a dolog. Tényleg olyan ez, hogy a bajt nem lehet tudni. Sok rossz van a világban. De most ilyen alapon ne menj ki az utcára, mert mi van ha... Ne ülj kocsiba, mert mi van ha... Sőt otthon se maradj, mert pl bent maradhatsz egy lakás tűzben is. Az se a legjobb azért. Van ilyen is bőven. A bajt soha nem lehet tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!