Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért éreznek késztetést arra...

Miért éreznek késztetést arra a szülők hogy ciki képeket mutogassanak a gyerekekről?

Figyelt kérdés
Ha pl egy lány hazavisz bemutatni egy fiút akkor miért kell pl kiskori meztelen képeket mutogatni neki?

2022. okt. 30. 17:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

8as.

Voltak, akiknek megmutatta. De csak jot rohogtunk, meg megallapitottak, h cuki kislany voltam. Ennyi.

Amugy igen, voltak meztelen kepek is. De azokon meg mindenki kis cuki meg. Ha nem veszed ezt tul komolyan, tudsz magadon nevetni, akkor nem gaz, igy gondolom🤷🏼‍♀️

2022. okt. 30. 21:08
 12/15 anonim ***** válasza:
73%

Nekem az sem ciki, amikor anyu a szülésélményéről beszélt. Pedig nagyon cifrán mesél, olyan lendülettel kijelenti, hogy maga alá fosott, mikor éppen engem szült. :D Magamtól nem kérem, hogy mesélje el, de engem sosem zavart.

Én nem tudok azonosulni a baba-énemmel, nem emlékszem arra az öntudatlan időszakra, sőt, az ovis évek is haloványak.

Szerintem inkább ez a szüleimé kellene, hogy legyen, hogy mennyire kínos számukra, hiszen az ő babájukról van szó. Oké, hogy az én voltam, de én akkoriból semmiért nem tudok felelőséget vállalni.

2022. okt. 30. 21:16
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi a francért kell már megint általánosítani? Azért, mert a te szüleid degeneráltak, a többi még nem biztos, hogy az. Egyébként elég életszerűtlen a sztori.
2022. okt. 31. 05:49
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Èn magamtól szedtem elő a képeket és mutattam meg anno a mostmár férjemnek. Sőt ő is kikereste mikor az ő szüleinél voltunk. Szerintem semmi ciki nincs ebben, tök aranyosak voltunk, amin meg nem azon tök jókat röhögtünk most.
2022. okt. 31. 07:44
 15/15 anonim ***** válasza:
44%
nem tudom, szerintem ők cukinak gondolják vagy nemtudom... énse értem
2022. nov. 2. 03:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!