Miért éreznek késztetést arra a szülők hogy ciki képeket mutogassanak a gyerekekről?
8as.
Voltak, akiknek megmutatta. De csak jot rohogtunk, meg megallapitottak, h cuki kislany voltam. Ennyi.
Amugy igen, voltak meztelen kepek is. De azokon meg mindenki kis cuki meg. Ha nem veszed ezt tul komolyan, tudsz magadon nevetni, akkor nem gaz, igy gondolom🤷🏼♀️
Nekem az sem ciki, amikor anyu a szülésélményéről beszélt. Pedig nagyon cifrán mesél, olyan lendülettel kijelenti, hogy maga alá fosott, mikor éppen engem szült. :D Magamtól nem kérem, hogy mesélje el, de engem sosem zavart.
Én nem tudok azonosulni a baba-énemmel, nem emlékszem arra az öntudatlan időszakra, sőt, az ovis évek is haloványak.
Szerintem inkább ez a szüleimé kellene, hogy legyen, hogy mennyire kínos számukra, hiszen az ő babájukról van szó. Oké, hogy az én voltam, de én akkoriból semmiért nem tudok felelőséget vállalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!