Kamasz gyermekem szerint ciki ha nem szívja be a dohányfüstöt?
Ja, ez párkapcsolat? Azt hittem, fiadról van szó, és baráti kapcsolatban van a másikkal.
A fiú dohányzik előtte akkor is, ha kettesben vannak? Tudja, hogy a lányodat zavarja a cigifüst?
Első dolog, hogy a lány legyen őszinte a fiúval: őt ez zavarja. Ha a fiú tényleg szereti, akkor ezek után mondjuk nem gyújt rá a jelenlétében, legföljebb, ha egész délután együtt vannak. Vagy odébb megy, másik helyiségbe megy stb. És esetleg ő szól a szüleinek, hogy ne füstöljenek a lány orra alá, mert ő nem dohányzik, és a nemdohányzók 99%-át zavarja a cigifüst.
Ha a fiút nem érdekli, hogy lányodat zavarja a cigifüst, akkor nem érdemes folytatni a kapcsolatot.
Én ezeket tanácsolnám, ha az én lányom lenne.
Ha tetszik, ha nem, a másik lehetőség mégroszabb. Szóval az, hogy kerüli a cigizőket, s kimarad mindenből.
Én egyetemista vagyok, a cigifüstöt nem szeretem, csak szinte minden szaktársam cigizik. Én vagyok az egyetlen, aki szünetekben nem megy a cigizőbe, hanem marad a teremben, ha nem kell átmenni máshova, vagy megy egyből a következő terembe. A szaktársaim nevét se tudom mind... S a 240 fős koliban is kb 10 embert ismerek név szerint a szobatársaimon kívül, s ezek nagy részét is úgy, hogy összerázó héten egy csoportban voltunk.
8
Igen. Ha kimész az épületből s odaállsz egy kisebb csoporthoz, minimum a felük szív valamit. (Vagy rendes cigit, vagy tekertet, vagy olyan elektromos csümölcsös sz@rt.)
7-es, ugye bölcsészhallgató vagy?
ELTE BTK?
Mert ők 30 éve is ilyenek voltak. :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!