Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnál, ha a 20 év...

Mit szólnál, ha a 20 év körüli lányod arról mesélne, hogy mostanában egy pakisztáni sráccal randizgat?

Figyelt kérdés
Egyébként egyidősek, az egyetemen ismerték egymást.
2022. okt. 27. 22:07
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

20-as

Most bár kicsit rasszistának tűnsz, de nem ítéllek el, amiért ez a véleményed róluk. Ez épp ugyanolyan, hogy ha mezítláb kéne kaktuszföldön járnod, egy idő után jó hogy megkeményedik a talpadon a bőr. Őszintén sajnálom, hogy ilyen dolgokat éltél át / hallottál.

2022. okt. 30. 17:47
 22/26 anonim ***** válasza:
3%
Mi ebben a rasszizmus, te nyomorult?
2022. okt. 30. 19:17
 23/26 anonim ***** válasza:
79%
Nem vagyok rasszista, ezek tények. Van egy csomó, nem fehér rasszhoz tartozó barátom, sőt arab barátnőm is van. Nem konkrétan az a gond, hogy valaki arab, hanem a mentalitással. Más világ, ne akarjatok keveredni velük.
2022. okt. 30. 20:05
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem örülnék neki. A mentalitásukkal is gond van és azzal is hogy kell nekik az állampolgárság vagy a tartózkodási engedély amiért mindent elkövetnek. A lánynak azt mondják amit hallani akarnak a házasságig. Sok pakisztánival találkoztam, személyesen ismerek nőket akik pakisztáni muszlimhoz mentek férjhez (az ország 95%-a az). Ez nem eloítélet hanem tapasztalat.

Ha te vagy a lány akkor légy nagyon óvatos, ha túl korán akar házasodni az intő jel, ne engedj a nyomásnak.

Ha te vagy a szülő akkor figyelmeztesd ezekre a veszélyekre.

2022. dec. 9. 20:39
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem örülnék neki én sem, pedig én aztán minden vagyok, de rasszista biztos nem. De(!) Ezt nem mutatnám ki felé, hanem óvatosan állnék a dologhoz. Leülnék vele és komolyan beszélgetnék erről az egészről.

Mindenbe bele kellene avasson, de ehhez kell, hogy legyen már eleve egy szoros, bizalmas kapocs köztetek.

Amint valamire rá akarja szedni, vagy nem hajlana afelé, hogy itt maradjanak Magyarországon, taka.

Ha résen van a kiscsaj, akkor nem engedi, hogy elfajuljanak a dolgok, de ehhez neked kell őt ismerned, van-e ennyire okos és talpraesett, hogy tudja, hol az állj és hol szállunk ki. A srácot meg tutira meg akarnám ismerni, hogy én is tudjak józanul ítélni. De én átlátok a szitán, mert sok ilyen szitut ismertem meg. Én ezt tenném legalábbis.

2022. dec. 10. 13:04
 26/26 anonim ***** válasza:
2023. márc. 19. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!