Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnál, ha a 20 év...

Mit szólnál, ha a 20 év körüli lányod arról mesélne, hogy mostanában egy pakisztáni sráccal randizgat?

Figyelt kérdés
Egyébként egyidősek, az egyetemen ismerték egymást.
2022. okt. 27. 22:07
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
19%
Egy büdös nagy pofonnal nyitnék.
2022. okt. 27. 22:15
 2/26 anonim ***** válasza:
82%

Nem örülnék neki, de a konkrét srácot kell megismerni. Vannak rendes pakisztániak is. Próbálnék infót szerezni róla, beszélgetnék vele a lányommal, hogy rajta keresztül jobban megismerjem az illetőt. De nem vallatás szerűen. Csak őszinte érdeklődéssel, nyitottsággal.

Ha egyetemre jár a srác, akkor nem illegális bevándorló.

2022. okt. 27. 22:15
 3/26 felkelhetetle ***** válasza:
69%

Kellet neked bolselibsi egyetemre küldeni a lányod, ahelyett hogy rendes jobboldali gyári munkást neveltél volna belőle

Viccen félretéve, mégis mit lehet erre szólni?

Ha jól érzi magát, boldog, akkor jó szülőként őrülnöd kell kell a boldogságának

2022. okt. 27. 22:16
 4/26 anonim ***** válasza:
85%
Sok sikert kívánnék!
2022. okt. 27. 22:23
 5/26 anonim ***** válasza:
85%
Én azért kicsit félteném. Félteném, mert Pakisztánban még jóval lekezelőbbek a nőkkel, mint itthon. Olvastam már valahol, most nem tudom belinkelni, de higgyétek el, ezt nem magamtól találtam ki.
2022. okt. 27. 22:33
 6/26 anonim ***** válasza:
67%
Ugyanazt mint az eddigi egyetemen megismert kínai, arab, francia, afrikai stb esetében a 20 éves lánnyal...
2022. okt. 27. 23:03
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezném tőle, hogy biztos ezt akarja? Lehet normális a pakisztáni srác, és boldogok lennének együtt. Csak azt tanácsolnám neki, hogy ne költözzön ki pakisztánba vele. Maradjanak magyarországon.
2022. okt. 27. 23:10
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nem ismerem a srácot és ezen az egy infón kívül semmi mást nem tudok róla, mit tudnék reagálni? Ha elég komoly, hozza el, szívesen megismerném.
2022. okt. 27. 23:36
 9/26 anonim válasza:
91%

Uh-oh, nagyon aggódnék, ki tudja lehet, hogy terrorista vagy erőszaktevő... vagy egy feminista!!! Szegény pakisztáni srác... a mai lányok nagyon radikálisak tudnak lenni, csak meg ne tudja!

Viccet félretéve:

Beszélgess a lányoddal erről, ha vannak aggályaid, viszont sose feledd, hogy egy ember-t nem az etnikuma vagy faji hovatartozása határozza meg, hanem a cselekedetei.

2022. okt. 27. 23:40
 10/26 anonim ***** válasza:
49%

Az albánok is szarrá csalják a feleségüket és kihasználják a nőket

Én is megismertem közelebbről egyet

És bebizonyosodott hogy így is van!

2022. okt. 28. 00:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!