Mit szólnál, ha a 20 év körüli lányod arról mesélne, hogy mostanában egy pakisztáni sráccal randizgat?
Nekem volt egy ilyen távoli haverom, aki annak ellenére volt viszonylag normális, hogy a családja fene nagy liberális volt. Nem lehetett cig ányozni, z sidózni, buz izni, nég erezni.
A srác húga 20 évesen összejött egy muszlimmal, aki ráadásul még néger is volt. Amikor kiderült a fater összeverte a csajt és a négert is, utána meg az asszonyt is mert falazott nekik. Azóta már nem olyan nagy libsi. Senki sem nézi jó szemmel, hogy a lányát ilyen alja népségek kúrogassák.
Örülnék neki, hogy nem titkolózik előttem és megbízik bennem? Miért, mit csinálnék? Voltam én is 20 éves, anyám volt a bizalmasom, apám meg akinek mindketten hazudtunk, mert hisztizett már attól is, ha leborotváltam a hónaljamról a szőrt. Nem lesz másképp attól, hogy nem köti az orrodra, mert visszaélsz vele és földhöz baszod magad minden infón, amit megoszt veled. Másrészt nevelni 18, de inkább 14 év alatt kell, ha addig nem ment, tessék tükörbe nézni az eredmény láttán.
Bár egy pakisztáni fiúban önmagában semmi kivetnivalót nem látok. Én sem lennék boldog, ha Orbán alapján ítélnének meg engem csak azért, mert pár demens marha őt akarta.
Abból a kifejezésből ítélve, hogy randizgatnak, én arra gondolnék, hogy ez még az ismerkedési fázis elején van, ergo még nem komoly. Legalábbis én is ez a korosztály vagyok, de ha nekem párom van, arra nem a randizgatok kifejezést használom. Szóval magamból kiindulva ez az ismerkedési fázis az, amikor már bedobok kritikus kérdéseket is és figyelem a másik reakcióit. Ha meg az én jövőbeli lányomról beszélünk én egészen biztosan megtanítanám erre a stratégiára, szóval ebből kiindulva nem aggódnék.
Ha esetleg a mostani szülői korosztályt nézem, legalábbis a szüleimből indulok ki, akkor azt mondanám elsősorban, hogy esélyes, hogy vannak nyelvi különbségek, szóval lehet szomorú lennék, hogy nem tudnék a pasival beszélni, ha olyan komoly lesz, hogy be is mutassa nekem.
Nekem is volt közöm egy arabhoz. Aztán kiderült, hogy nemcsak engem hanem HÁROM másik lányt is zaklatott (érzelmileg, szexuálisan, mindenhogyan). Elsőre barátságosnak tűnnek és előadják, hogy ők mennyire képesek beilleszkedni, holott ez közel sincs így. Amint a közeledbe férkőznek, rögtön kimutatják a valódi természetüket. Ez egyszerűen beléjük van kódolva. Emellett van egy jellegzetes büdös testszaguk- nem azért mert nem zuhanyoznak, hanem azért mert ilyenek.
Nyújtod nekik a kisujjad, rögtön kell az egész kezed. Magyarországon, buliznak, isznak, DROGOZNAK, zaklatják a nőket, akiket könnyű prédának néznek, otthon pedig előadják a nagy muzulmánt.
Ismertem egy lányt, aki összejött egy ilyen arabbal, akivel a családja rögtön közölte, hogy ha fontos neki a család, akkor nem marad ezzel a magyar lánnyal. Lenézik a magyar nőket és ezt sokan nem képesek felfogni. Hány olyan eset van/volt, hogy az arab férj kivitte a feleségét a saját országába, aztán SOHA vissza nem jöhetett? Az útlevelét elveszik, elégetik, aztán a férj engedélye nélkül ki sem léphet az utcára! Otthon csücsül, napi ötször imádkozik, főz, egymás után szüli a gyerekeket és persze szexuálisan kielégítgeti a férjét.
Igazából én senkit sem fogok térítgetni, mert majd úgyis megtapasztalják a saját bőrükön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!