Anyának igaza van ebbe?

Figyelt kérdés

Elmentem telefonos ügyfélszolgálatra dolgozni a képzés jó volt, hibátlanra sikerült a vizsga, de mikor elkezdtem dolgozni élesben minden nap sírva mentem haza annyira gonoszan beszéltek velem az emberek olyan dolgok miatt amire semmi ráhatásom nem volt, szidták anyámat meg azt is mondták remélem kínok között döglök meg.

Egy hét után ma felmondtam, ezért anya elkezdett velem kiabálni, hogy lehetek ilyen nyámnyila, semmi kitartásom miért foglalkoztam vele mit mondtak miért nem röhögtem csak rajta, és ha így folytatom egyik munkahelyen sem fogok megmaradni mert minden munkahely ilyen rossz ott meg majd a kollégák vagy a főnökök fognak ordibálni.

2022. okt. 26. 15:56
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
18%
Ha tescoban lassabban pakol ki szólnak érte azé rohan majd haza, pénztárban lesz szól a vásárló vmiért majd azé, legyél már kicsit életképesebb dicsakbuksi
2022. okt. 26. 16:44
 12/31 anonim ***** válasza:
18%
Honnan tudod h lány és h most járta ki???
2022. okt. 26. 16:45
 13/31 anonim ***** válasza:
96%
Én 3 évet toltam le telefonos ügyfélszolgálaton, alapvetően nem vettem magamra semmit, de rosszabb napokon így is volt, még 2 év után is, hogy elsírtam magam a hívás után. Nem mindenki bírja, de egyre több az undorító paraszt ember sajnos..
2022. okt. 26. 16:48
 14/31 anonim ***** válasza:
95%

Nincs igaza anyudnak.

Én sem tudnék ilyen helyen dolgozni

Ez csupán tapasztalat volt

Ne foglalkozz se ezzel se anyuddal

Addig keress és váltogass ameddig meg nem találod a megfelelőt!

Ez olyan mint a párkapcsolat, ha kínlódás az egész nem kell benne maradni!

2022. okt. 26. 17:11
 15/31 anonim ***** válasza:
94%

Anyud megfogalmazhatta volna jóval normálisabb stílusban is... Én a bolti eladós korszakomban voltam kb. hasonló lelki állapotban, amire csak ennyit kaptam "drága empatikus anyámtól": "A boltosságban nem lehet kiégni". Mondtam erre, hogy akkor szezon van-akkor karácsony felé volt-, nyugodtan kéretőzzön be egy multi kasszájában és ha nem vág eret 2-3 nap után nyista tapasztalattal, akkor beszélhetünk. Maradjunk annyiban, hogy az ötletért nem veregetett vállon-nem, mintha stílusa lenne-.

Legalább látod, hogy hosszú távon ezt nem tudod csinálni és már jó kiindulási pontnak. Nem véletlenül nemigen vonulnak onnan nyugdíjba, de legalább azt is látod, miért. Drukkolok, hogy megtaláld, amit szeretsz!

2022. okt. 26. 17:12
 16/31 anonim ***** válasza:
97%

A kerdezo vedelmeben azert annyit mondanek, hogy valoszinuleg nagyon fiatal meg es nem rendelkezik kello onismerettel es tapasztalattal, ezert se gondolt arra az oktatas soran, hogy problemaja lesz az emberek stilusaval.

Meghat ugye teljesen mas beszelni rola, mint csinalni. Talan el se tudta kepzelni, hogy milyen ez.

De most mar ennyivel is okosabb :) Errol szol az elet, ki kell tapasztalni, hogy mi az ami valo nekunk es mi az, ami nem. Ez nem baj.

2022. okt. 26. 17:17
 17/31 anonim ***** válasza:
93%
Ténylegesen ügyfélszolgálat volt vagy telefonos értékesítő? A telefonos értékesítőket sajnálom, én is lerázom, nem trágáran, de nem is finoman, van, hogy szó nélkül kinyomom. Sajnálatos viszont, ha bárki csúnyán beszél az ügyfélszolgálatossal, tényleg illene tudni, hogy a hiba nem az ő felelőssége, sőt, megoldani igyekszik. Ha nem bírtad lelkileg, jó, hogy otthagytad, majd anyukád is meg nyugszik idővel.
2022. okt. 26. 17:26
 18/31 anonim ***** válasza:
90%
Nincs
2022. okt. 26. 17:33
 19/31 anonim ***** válasza:
90%
Van, aki nem bírja, pedig te még "védett helyen" voltál, mert nem személyesen kellett az ügyfelekkel beszélned.
2022. okt. 26. 18:43
 20/31 anonim ***** válasza:
89%
Abban az egyben van igaza anyukádnak, hogy bunkó emberek minden munkahelyen vannak, tehát sehol nem fogsz tudni teljesen stresszmentesen dolgozni. De nem mindegy azért, hogy napi szinten küldenek el melegebb éghajlatra, mint egy ügyfeles munkánál, vagy pedig csak mondjuk havi szinten, amikor a főnöknek éppen rossz napja van és valamiért éppen rajtad akarja kitölteni a baját. Szóval jól tetted, hogy eljöttél!
2022. okt. 26. 18:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!