Anyának igaza van ebbe?
Elmentem telefonos ügyfélszolgálatra dolgozni a képzés jó volt, hibátlanra sikerült a vizsga, de mikor elkezdtem dolgozni élesben minden nap sírva mentem haza annyira gonoszan beszéltek velem az emberek olyan dolgok miatt amire semmi ráhatásom nem volt, szidták anyámat meg azt is mondták remélem kínok között döglök meg.
Egy hét után ma felmondtam, ezért anya elkezdett velem kiabálni, hogy lehetek ilyen nyámnyila, semmi kitartásom miért foglalkoztam vele mit mondtak miért nem röhögtem csak rajta, és ha így folytatom egyik munkahelyen sem fogok megmaradni mert minden munkahely ilyen rossz ott meg majd a kollégák vagy a főnökök fognak ordibálni.
Nincs igaza anyudnak.
Én sem tudnék ilyen helyen dolgozni
Ez csupán tapasztalat volt
Ne foglalkozz se ezzel se anyuddal
Addig keress és váltogass ameddig meg nem találod a megfelelőt!
Ez olyan mint a párkapcsolat, ha kínlódás az egész nem kell benne maradni!
Anyud megfogalmazhatta volna jóval normálisabb stílusban is... Én a bolti eladós korszakomban voltam kb. hasonló lelki állapotban, amire csak ennyit kaptam "drága empatikus anyámtól": "A boltosságban nem lehet kiégni". Mondtam erre, hogy akkor szezon van-akkor karácsony felé volt-, nyugodtan kéretőzzön be egy multi kasszájában és ha nem vág eret 2-3 nap után nyista tapasztalattal, akkor beszélhetünk. Maradjunk annyiban, hogy az ötletért nem veregetett vállon-nem, mintha stílusa lenne-.
Legalább látod, hogy hosszú távon ezt nem tudod csinálni és már jó kiindulási pontnak. Nem véletlenül nemigen vonulnak onnan nyugdíjba, de legalább azt is látod, miért. Drukkolok, hogy megtaláld, amit szeretsz!
A kerdezo vedelmeben azert annyit mondanek, hogy valoszinuleg nagyon fiatal meg es nem rendelkezik kello onismerettel es tapasztalattal, ezert se gondolt arra az oktatas soran, hogy problemaja lesz az emberek stilusaval.
Meghat ugye teljesen mas beszelni rola, mint csinalni. Talan el se tudta kepzelni, hogy milyen ez.
De most mar ennyivel is okosabb :) Errol szol az elet, ki kell tapasztalni, hogy mi az ami valo nekunk es mi az, ami nem. Ez nem baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!