Anyának igaza van ebbe?
Elmentem telefonos ügyfélszolgálatra dolgozni a képzés jó volt, hibátlanra sikerült a vizsga, de mikor elkezdtem dolgozni élesben minden nap sírva mentem haza annyira gonoszan beszéltek velem az emberek olyan dolgok miatt amire semmi ráhatásom nem volt, szidták anyámat meg azt is mondták remélem kínok között döglök meg.
Egy hét után ma felmondtam, ezért anya elkezdett velem kiabálni, hogy lehetek ilyen nyámnyila, semmi kitartásom miért foglalkoztam vele mit mondtak miért nem röhögtem csak rajta, és ha így folytatom egyik munkahelyen sem fogok megmaradni mert minden munkahely ilyen rossz ott meg majd a kollégák vagy a főnökök fognak ordibálni.
Lehet ő röhögne csak rajta, lehet nem. Nem mindenkinek való ez az ügyfélszoli, sok gyökér embert elviselni.
Nem minden munkahely ilyen stresszes és a főnökök általában nem ordibálnak. Úgyhogy nincs igazuk. Bátran keress másik állást, ne ügyfélszolgálatost.
Sajnos elképesztően sok primitív ember van, akik minimálisan sem képesek uralkodni magukon, szóval én megértem, ha kiborultál ettől a munkahelytől. Persze, lehet mondani, hogy "gondolhattál volna erre korábban", de ha eddig viszonylag védett környezetben voltál, nem biztos, hogy tudtad, mennyi bunkó van a világon...
Anyukád gondolom ideges, hogy most nincs munkahelyed, ezért ordibál (bár nem tudom, miért várja, hogy az ordibálás bármilyen problémát megold). Gondold végig, hogy milyen lehetőségeid vannak, aztán lépj. Minden munkának illetve munkahelynek megvannak az előnyei és hátrányai, de biztosan van olyan, ami neked megfelelő.
Nem mindenkinek valo ez a munka, en speciel imadtam es sokaig csinaltam.
Engem napi szinten kurv...aztak le telefonban, sokszor orditottak velem feleslegesen, de en csak rohogtem rajta a munkatarsaimmal egyutt, mindig megbeszeltuk az ilyen hivasokat :D
Talan nincs onbizalmad, ez a baj, de en nem vettem ezt magamra, sok az idiota ember es en ezt elfogadtam.
Nem minden munkahely rossz, nyugi :) Talan anyukad csak aggodik a megelhetesetek miatt es igazabol ez zavarja, hogy nem hozol penzt a hazhoz.
De nyugtasd meg, hogy hamar talalsz uj munkahelyet :)
Az oktatáson biztos elmondták h sok ügyfél paraszt. Gondolom mindenhol védve volt eddig a segged meg te voltál a népszerű gyerek akit mindenki szeret és sose beszélnek vele csúnyán. Igaza van anyádnak nagyon úgy tűnik ha megfúj a szél már szaladsz anyáshoz. Milyen ember lesz így belőled?
Mindenki aki betelefonál egy paraszt mert ideges vmiért az ügyintézőn vezetik le a feszkót ennyi te meg behdoltál
Védve volt a segge...? Első munkahelye a kislánynak, ne haragudj.
Ideges a kedves telefonáló és "valamiért" az ügyintézőn vezeti le? Miért nem az édes anyukáján?
#7:
Nyalsz a kérdezőnek, de azért le kislányozod...
Kérdezd meg tőlük :))) 6 éve nyomom idiótak közt, telefonon meg személyesen is.
Védve volt a segge... Igen anyuci megvédte a suliban meg mindenhol. Bàrhova megy lesznek fszkalapok ha vállalkozik akkor is, az embereknek soha semmi nem jó kb 0,00001% aki normális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!