Miért utálnak a szüleim?
Nem is tudom, hogy hol kezdjem.
Hipochonder vagyok. Nyáron szívritmuszavart állapítottak meg. Erre még a gerincferdülésem is rá rák egy lapáttal. Gyógyszert szedek a ritmuszavaromra. Van beudalom az ortopédiára.
Mindig fáj a melkasomnál. És sokszor el is mondom anyumnak. De látom rajta, hogy unja. Nyár közepe óta mondom. Eleinte szintén a gerincemre fogta, de utanna elmentünk a házi orvoshoz, majd megállapította, hogy szívritmuszavar és S.O.S kardiológia.
Azóta sem múltak el a Hipochonder "tüneteim". Ugyan úgy érzem a fájdalmakat, és ugyan úgy mondom anyumnak, ill ugyan úgy halálfélelmem van lefekvésnél.
Mindig beállított az órámat korai ébresztésre. Eleinte 2-3 volt. De most már csak 4-re állítom. Az 5-fél 6 előtti ébresztések csak rezgő voltak. A szüleim ezen ki voltak akadva, hogy miért. De a mostani időpont, hogy 4 és fél 5re be van állítva és rezgőre. Nem értem, hogy miért olyan zavaró.
Ui. Fősuliba járok. Szóval én is korán kelek. És kérlek kíméljetek a nagyon bántó válaszaitaktól.
de akkor tkp jó a kapcsolatotok, csak utálnak, mert korán kelsz?!
nem veszekedni akarok csak tényleg nem találom az összefüggéseket...
8-as "Szüleimmel jó a kapcsolatom"
Akkor miért írtad, hogy utálnak?
Voltam. Enyhe szívritmuszavarom van, ami a plusz/felesleges kilótól van.
Sikerült is leadnom 3 kilót szeptember közepéig. De azt most már kicsivel több mint 3 kilót sikerült is visszaszednem sajnos. Olyan jojo effektusom van....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!