Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen tanácsot tudnátok adni?

Milyen tanácsot tudnátok adni?

Figyelt kérdés
Jelenleg családi vállalkozásban dolgozok már 11 éve, ami egyfelől jó, de egyfelől mégsem. Nem érzem már jól magam ebben a szituációban. Sok a feszültség Apámmal. Úgy érzem rámegy teljesen a családi kapcsolatunk erre. 32 éves vagyok, férfi, és azt várja, hogy állandóan csak dolgozzak, alig hagy szabadidőt. Megértem, hogy őt jobban már csak a munka köti le, de én még fiatal vagyok, nem csak a munkán jár az eszem. Fizetésem sem jobb mintha egy munkahelyre járnék be dolgozni,sőt talán kevesebb. Ki mit tanácsol? Én úgy érzem nincs értelme ezt erőltetni. Amúgy is unom már hogy egész nap egyedül vagyok, egy mezőgazdasági gépet kezelek egész nap. Jó lenne emberek közt lenni, új kapcsolatokat kiépíteni.

2022. okt. 21. 22:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Lépj tovább míg lehetőséged van rá.
2022. okt. 22. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!