Ha a szülőknek a gyerek az első, akkor,hogy lehet,hogy egyes apák eltudják dobni a gyerekeiket?
Viccelsz? Sok szülőnek még a top10ben sincs a gyerek.
Ez csak egy hangzatos szlogen, olyasmi mint hogy "minden ember egyenlő :)".
A valóságban messze nincs így.
Még mindig ennek hihetetlenül értelmetlen 1-es válaszolónak jelezném vissza:
Úgy gondolom, hogy így névtelenül anyázni a legcikibb dolog amit itt tehettél, gondolom nem egy értelmes felnőtt ember vagy, az írásodból következtetve. A másik, nem írtam le, mert úgy gondoltam teljesen egyértelmű lesz, de az előbbi következtetésemből kiindulva úgy tűnik tévedtem:( "Menj ki az utcára, a gyerek varrogatott, elnyűtt mackónadrágban, anyunál,apunál meg ott a cigi, energiaital" Nézzük már a jó oldalát, légyszíves. Nos azt nem tudom hogy te melyik putri cigánytelepen élsz, de hogyha ezt látod minden utcában, akkor gyorsan válts lakhelyet... kivéve ha te ettől a látványtól jól érzed magad. Az, hogy kinek mi van a kezében pl. sör, kávé, cigaretta, ehhez neked mi közöd van? Lehet hogy az a szülő akinél te ilyet látsz, éppen egyszer az életben megengedte magának, mert már belefáradt az élete hurcoltatásában, ki tudja milyen hátrányos helyzetből kiindulva, és az a csepp gyermeke akinek tudott adni ruhát boldogan eljátszadozik abban az "elnyűtt macinaaciban" is, majd ha nagyobb lesz, akkor fog foglalkozni az öltözködésével, nem kell minden gyermeknek adidas cipőt hordania. Te melyik világban élsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!