Mi a baj velem?
Lehet túlzottak az elvárásaid magad felé.
Szülőnek lenni nagy felelősség. Kevesen tudnak közben rajongani is.
Másik ötletem, amilyen anya volt a sajátunk, az a magatartás kódolódik belénk. Ha másképp szeretnénk élni, akkor abba nagyon sok energiát kell befektetni tudatosan.
Anyam iy ilyen volt. Nem fajongott ertem de felnevelt.
Meg is lett az eredmenye.. 8 eve nem ultem le vele egy asztalhoz
Szerintem foglalkozz egy kicsit önismerettel, talán pszichológussal vagy családállításra menj el ezzel a kérdéssel, bár az is hatékonyabb, ha utána dolgozol vele pszichoterápián. Lehet, van valami családi blokk vagy tudat alatti félelem.
Ez a kötődés meg egy teljesen félreértett fogalom. Azt hiszitek, hogy a szülőhöz kötődést értik alatta: NEM! Nem azt! Azt jelenti, hogy felnőttként képes lesz-e biztosan kötődni, azaz magabiztosan, bizalommal fordulni más emberek felé. Tehát ahogy most viselkedtek vele, azon múlik, hogy lesznek-e jó emberi kapcsolatai felnőttként. Rossz hír, hogy pont jellemzően azoknak sérül ez, akik túlzott ragaszkodást mutatnak az anya irányába kisgyerekkorban. Mert ott valami igény nem lett kielégítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!