Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lehet igazat kellett volna...

Lehet igazat kellett volna mondanom a családsegítőnek gyermekként?

Figyelt kérdés

Mikor volt nálunk a családsegítő, akkor előtte anyukám azt mondta, hogy csak szépeket mondjak, hogy ne kerüljek nevelőintézetbe.

Igazából olyanokat kérdezett tőlem amitől meglepődtem, mert gyakorlatilag rátapintott a lényegre, hogy mekkora nyomorban élek. Úgy adtam elő a dolgot, mintha dúskálnék a jóban és mondta, hogy milyen jó szüleim vannak, másnak ez nem adatik meg stb.

Eközben telente nem volt fűtés, kenyeret tudtam enni, nem kaptam ruhákat, cipőt, semmi álmom nem lehetett, pl.: Ha kitaláltam volna, hogy szeretnék C vitamint szedni, akkor azt se kaptam volna meg.

A hideg telek miatt tartós betegségem alakult ki, amit az orvosok se tudnak, hogy mi. Folyton felfázom ha nem iszom eleget.

A folytonos kenyérevés miatt epeköveim lettek, ami miatt ki kellett venni az epehólyagomat.

Lelkileg is tönkrementem a szüleim folytonos baszogatása miatt.

Pszichológusom, férjem szerint előfordulhat, hogy nevelőintézetben rosszabb sorsom lett volna.

De valahogy úgy érzem, hogy lehet megoldás lett volna az életemre.

2022. okt. 14. 21:34
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
63%
9. Ez a kenyérevestől epekő egy igazi orvosi felfedezés... 😂
2022. okt. 14. 22:31
 12/26 anonim ***** válasza:
22%
10, szegény, te se vagy túl jól érzelmileg...
2022. okt. 14. 22:31
 13/26 anonim ***** válasza:
6%

"

De bírom az ilyen "Nem mindegy már" meg "Előre nézz, ne hátra" "Mit rágódsz rajta még mindig" jellegű kérdéseket.

Borzasztó primitív, egyszerű tekintetű lények lehettek, vagy pedig csak simán ki lett nyalva a p...tok és lövésetek sincs, milyen a szar gyerekkor."

Neked is anyad jobban járt volna ha szed fogamzásgátlót.

2022. okt. 14. 22:33
 14/26 anonim ***** válasza:
98%
És a családsegítősnek nem tűnt fel, hogy se fűtés, se kaja? Elég életszerűtlen...
 15/26 A kérdező kommentje:
Hát mondjuk így is prosti voltam egy ideig... :/ Akkor mégis csak jobban jártam volna nevelőintézettel.
 16/26 anonim ***** válasza:
30%
Alakul a flexi sztori...
2022. okt. 14. 22:45
 17/26 anonim ***** válasza:
21%
Napi mese ...
2022. okt. 14. 23:47
 18/26 anonim ***** válasza:
98%

"Lehet igazat kellett volna mondanom a családsegítőnek gyermekként?'

Lehet, sőt biztos!

Csupán azért mert valakik szegények, nem kapkodják el tőlük a gyerekeiket, hanem kapnak segélyt, ruhacsomagot, iskolaszereket, ingyen kaját egész évben a gyerekek. Sőt, ha bementél volna a családsegítőbe, hogy gyógyszer kellene, megkaptad volna.

Mert nyilván az anyagiak voltak nálatok aggasztóak, nem pedig ütöttek-vertek, molesztáltak, ezért is kérdezgettek téged az anyagiakról és nem másról.

2022. okt. 15. 00:31
 19/26 anonim ***** válasza:
91%
Oké, akkor ha szidjuk anyádat, akkor jobb lesz?
2022. okt. 15. 07:47
 20/26 A kérdező kommentje:
Nem kell szidni, nem igazán érdekel a személye. Nem azért tettem fel a kérdést, hogy sajnáljatok és a lelkemet ápoljátok. Engem csak az érdekel, hogy rossz döntést hoztam-e akkor. Nem kell mindig mindent bele látni a dolgok mögé. Sokunkat simán az érdekel, amit fel tettünk kérdésnek.
2022. okt. 15. 08:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!