Megbántátok valaha, hogy szülők lettetek?
14-eshez hasonlóan érzek én is.
Volt egy nagyon szép baba időszak, kisgyermek időszak. Aztán kezdődött az ovi, a kötelezettségek, az iskola, az utált szülői értekezletek, a még utáltabb tanárok - és hát ugye a "kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond" szindróma - (sokszor kellett kiállni is mellette, mert egy igazi "csókos" iskola volt, lényegében folyton a tanárokkal kellett civakodni, ha nem akartam, hogy totál hülyébe vegyék a gyerekemet. Mikor egyetemre ment (nagyon jó tanuló volt végig amúgy), akkor volt egy kis szusszanás, aztán felgyorsultak az események, barát, eljegyzés, esküvő. Lényegében 20 év alatt átsuhant az életemen, én úgy érzem, több romot hagyott, mint pozitívumot, mondom ezt úgy, hogy az életemnél is jobban szeretem őt. Mégis, ha időben visszamehetnék, választanék egy kiba......tul kényelmes életet, gyerek és nyűglődés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!