Romboló kapcsolat. SOS!?
Kezd szenvedőssé válni az életem az anyámnak köszönhetően...
Mindez azzal kezdődótt, hogy 9.osztály végén megismertem egy fiút, aki lelkileg egyenlővé tett a nullával. Utána ugye jött a kovid. Eléggé instabil vagyok ami a személyiségemet illeti. Egy szorgalmas, jó tanuló diák voltam, e kettő együttesének köszönhetően ez azonban megszűnt. A családomban lévő kapcsolatok is megromlottak egy nagy vitának köszönhetően.
A fő téma az anyám. Ha problémám van és elmesélem neki, akkor csak szidni kezd és elhord mindennek. Egy semmirekellő, lusta, trehány disznó vagyok. Nekem csak az emberek pénze kell, a páromon kívül nem létezik más számomra stb. A jövömről alkotott képünk sem egyezik.
Sok olyan dolgot is csinál, amivel kiakaszt, vagy lelkileg leépít.
Azt érzem, hogy egyre kevésbé bírom ezt a nyomást.
Mit tegyek?
(A normális válaszokat nagyon köszönöm😇)
L/19
"Páromhoz semmiképp se tudnék költözni, a teherbeesést is igyekszünk elkerülni"
Ha nem költözöl oda de együttvagytok időnként, akkor mennyivel kisebb az esély mintha odaköltözöl, együttvagytok időnként?
Tehát, a teherbeesés az odaköltözés indokaként hogyan, miért jön fel?
Már 1 hónap után bemutattam itthon a barátomat. Látják rajtunk, hogy szeretjük és építeni akarjuk egymást. Anyámnak az is baja, hogy a páromnak köszönhetően kinyílt a szemem és már nem olyan szögből látom a dolgokat, mint ahogy ő akarja, hogy lássam.
Igazából ez a vita már régóta megy köztünk, nem is próbál megérteni, nem kezel úgy, mint egy felnőttet. Volt, hogy teljesen normálisan, nyugodt hangon felvázoltam a problémámat és akkor is csak ordibált velem. Volt olyan is, hogy kishíján felpofozott a párom szeme láttára.
Úgy érzem ebben az egészben nem képes egyenrangú félként kezelni és azt nézni, hogy nekem mi a jó és mit szeretnék a jövőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!