Szerintetek lehetséges hogy 22 évesen találja meg az igazi apját a barátnőm?
Figyelt kérdés
A barátnőm nem ismeri az édesapját csak a nevét tudja de nem találta meg interneten sem. Az anyukàja nem beszél róla neki mert nagyon haragszik rá és nem akar róla mesélni neki. Próbàltam segiteni neki de nem tudtam eddig sehogy. Viszont most két utcával arébb költözött egy pár akit ugyanugy hivnak mint a baratnőm apjàt és hasonlit is rá. Szerintetek lehetséges vagy mit tudnék csinálni?2022. okt. 11. 18:54
21/23 anonim 

válasza:

Tényleg nincs meg, hogy itt a gyerek a fontos? Nem anyuka, nem apuka, a gyerek joga ahhoz, hogy honnan pottyant ide. F.sza bizalmi kapcsolatot alakíthatott ki sajnálnikellengemanyu a saját lányával, de tényleg. Menjen el terápiába ha annyira nem bír valamit 22 évig feldolgozni, vagy esetleg maga sem tudja, kicsoda apuka? És eljátssza a sértődöttet? Az érzéseihez természetesen joga van, de ha már gyereket vállalni tudott, ennyi idő alatt talán felnőhetett volna a feladathoz. Válaszoljon a gyereke kérdéseire, ne a saját (vélt vagy valós) sebeit nyalogassa.
22/23 anonim 

válasza:

Halál unalmas vagy: még egy idióta, aki szerint a szülő nem ember, és csak a gyerek számít.
23/23 anonim 

válasza:

Azért ne személyeskedjünk, én sem minősítettelek téged, ezek szerint a gyereknek az a jobb, ha az utcán kóricálva keresi az elképzelt apját, vadidegent akar megkérdezni, hogy ő-e az, ja, nem, az anyucinak jobb. Sose vállaljon gyereket az aki nem hajlandó őszinte lenni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!