Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak nekem kellemetlen szülőkk...

Csak nekem kellemetlen szülőkkel élek pénzt akarok adni rezsibe bevásárlásba de szüleim ezt fojton vissza utasítsák?

Figyelt kérdés
Azt mondják inkább gyűjtögessem magamnak, majd szólnak ha rászorulnak. De nekem ez akkor is ciki hogy nagy koruként nem akarom hogy úgy érezzem ők tartanak el
2022. okt. 11. 15:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Pénzt mondjuk lehet nehezen fogadnak el, de akkor mondjuk csak töltsd fel a hűtőt ha látod, hogy üres.

Vidd el az autójukat szervízbe, lemosatni, kitakaríttatni.

Meg vedd ki a részedet a háztartásvezetésből, de ez ugye alap.

2022. okt. 11. 19:35
 12/13 anonim ***** válasza:
91%

Nagyon jókat mondtak már előttem is. Sokan amúgy gondolkodnak arról, meg mondják, hogy mit csinálnának, ha nyernének a lottón, és általában benne van úgy az elsők között, hogy segítenének rokonoknak, barátoknak - mert akkor megtehetnék. Most ez nyilván nem egy lottó szint, de ugyanúgy megtehetik, hogy segítenek neked, és ez jó érzéssel tölti el őket is. Próbáld meg leküzdeni ezt a bűntudatot, és csak hálát érezz. Segíts ki a háztartásban meg ilyen normális dolgok. Felnőtt emberek, szólnának, ha nekik ez gond lenne, vagy nem tudnák csinálni :)

Egyébként szerintem költözz majd el rendesen, ne csak egy másik lakrészbe, ami a szüleidé. Sokkal egészségesebb szerintem.

2022. okt. 14. 15:00
 13/13 anonim ***** válasza:
91%
Örülj neki. Én nem élek ott, jobban keresnek, de rajtam azon felül követelik. Mert ő szart a világra és neveltek fel..jár nekik
2022. nov. 20. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!