Csak nekem kellemetlen szülőkkel élek pénzt akarok adni rezsibe bevásárlásba de szüleim ezt fojton vissza utasítsák?
Pénzt mondjuk lehet nehezen fogadnak el, de akkor mondjuk csak töltsd fel a hűtőt ha látod, hogy üres.
Vidd el az autójukat szervízbe, lemosatni, kitakaríttatni.
Meg vedd ki a részedet a háztartásvezetésből, de ez ugye alap.
Nagyon jókat mondtak már előttem is. Sokan amúgy gondolkodnak arról, meg mondják, hogy mit csinálnának, ha nyernének a lottón, és általában benne van úgy az elsők között, hogy segítenének rokonoknak, barátoknak - mert akkor megtehetnék. Most ez nyilván nem egy lottó szint, de ugyanúgy megtehetik, hogy segítenek neked, és ez jó érzéssel tölti el őket is. Próbáld meg leküzdeni ezt a bűntudatot, és csak hálát érezz. Segíts ki a háztartásban meg ilyen normális dolgok. Felnőtt emberek, szólnának, ha nekik ez gond lenne, vagy nem tudnák csinálni :)
Egyébként szerintem költözz majd el rendesen, ne csak egy másik lakrészbe, ami a szüleidé. Sokkal egészségesebb szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!