Manapság miért akar mindenki inkább nyomorogni egy albérletben mint a szülőkkel egyházba, lakásba lakni?
Figyelt kérdés
akinek bántalmazók, s.gfejek, alkeszok a szülei azt megértem hogy nem akar de azért nem ez a töbség2022. okt. 10. 17:50
1/18 anonim válasza:
Szerintem a nem bántalmazó, alapból nen s*ggfej szülők 90%-a sem bírja ki, hogy ne szóljon bele rendszeresen a gyerekei életébe.
2/18 anonim válasza:
Mert felnőtt életet akarnak élni.
3/18 anonim válasza:
Milyen mindenki, rengetegen élnek közös háztartásban szülőkkel.
4/18 anonim válasza:
Egyházban sem a szüleimmel, sem egyedül nem akarok élni.
5/18 anonim válasza:
Panelben laktunk, bár jó a kapcsolatunk, de mindenkinek jobb hogy elköltöztem.
6/18 anonim válasza:
Mert szeretné a saját életét élni, függetlenedni a szülőktől. A szülőknek sem biztos, hogy jó, ha a felnőtt gyerekük velük lakik.
7/18 anonim válasza:
Nem mindenki “nyomorog” albérletben. A legtöbben vágynak az önállóságra, illetve sokan szeretnének összeköltözni a párjukkal.
8/18 anonim válasza:
Mert nem mindenki akar a mamahotelben, saját gyerekszobájában élni 30-40 éves koráig.
És lehet hihetetlen, sokan nem nyomorognak albérletben.
9/18 anonim válasza:
Milyen mindenki? Az itteni kérdezők jó részét úgy kellene kirugdalni a mamahotelből, annyirab elkényelmesedtek.
Normális embereknél az a természetes, ha önálló életet szeretnének.
10/18 anonim válasza:
Az egyik ok az hogy szinte biztos hogy beleszolnak a szulok a gyerekuk eletebe, es ezt hosszutavon lehetetlen elviselni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!