Hogyan mondjam el?
De cuki vagy, nem jársz senkivel!
Ő egy vadidegen, akivel semmilyen kapcsolatod nincs, csak pár mondat írásban. Hány évesek vagytok?
Ugye az értelmezés és a logika nem erős oldalad?
Amikor a 7-es ezt írta (és én is)akkor még csak 6-an voltak előtte! Azok közül SENKI nem “bántotta” a Kérdezőt!
A 8-as utána következett!
(Számtan, általános I. osztály!)
Remélem tudtam segíteni!
A szó amit keresel, a köszönöm.
Szívesen!
A kapcsolatok közötti differenciát sokan keverik már vagy/és egybe mosódnak.
Amiben benne vagy az levelezés érzelmekkel, tetszéssel dúsítva.
Ezt követi randi, amit személyes összefutás/ismerkedés vagy online ismerkedés előz meg.
Randi: ismerkedési forma, ám itt a cél nem áll meg a barátságnál, hanem tudjátok egymásról, hogy tetszetek egymásnak és párkapcsolat céljából ismerkedtek. Beszélgettek, igyekeztek megismerni a másik felet, hogy passzoltok-e egymáshoz.
(Ez akár több személlyel is lehetséges.)
A csókot az kapja aki "kiválasztott" és őt gondolod párkapcsolatra alkalmas félnek s ugyanez viszonozva van.
(Ha több féllel ismerkedtél velük korrekten lezárni a randizást azaz a párkapcsolat céljából történő ismerkedést.)
Így a "kiválasztottal" járni kezdtek és lesz, ami lesz. Azaz kapcsolat beteljesül.
Elvek eszméktől egészen a személyiségig és kémiátokig sok minden fontos.
(Ha önmagában a natúr bőre illata undort vagy kellemetlenséget vált ki off. S ez csak 1 tényező a milliónyiból. Voltam úgy, hogy öklendeztem a párom illatától, miután letette a parfümöt a kérésemre, mert éreztem, valami nem stimmel közöttünk.)
A különböző lakhelyetek távolsága miatt pedig lesz távkapcsolat az. :)
Szóval, az nem járás, hogy levelezés és nulla tali. Egyszerűen egy "párkapcsolatra jelölt személy".
Mindemellett, ha érdekel elmondhatom az online illúzióját bővebben. pl.: miért nem sikeres a netes társkeresés vagy bármilyen ismerkedési forma, amelynek pszichológiája elég drasztikus és mélyen tudatalatt zajló folyamatok, hogyan manipulálják a gyenge lelkű személyeket.
Rengeteg marketing épül minderre, főleg a társkeresők és társai.
Marketingből kiváló, ám emberileg, nos, gerinctelen.
A netes találkozók számtalan veszélyt rejthetnek. Tudnék mesélni élő példákat köreimből, s elmondok egy saját példát is:
Fb-on van mbti csoport. Általában rendes emberek vannak bent, ám vannak, akikből sugárzik a lelki probléma.
Az egyik találkozón egy illető többet ivott és nekiment a másik torkának... holott rendes beszélgetés volt, korrektség stb., ám gyenge lelkű személy magára vett dolgokat és pattant a cérna nála.
10#-esnek is igaza van.
Mindent számításba kell venni. HA videón pl látod/hallod is, se bízz meg feltétlenül, vannak akik arcukat adják emberrabláshoz is.
A szüleid is lássák, hallják 1x minimum és, ha találkozóra rábólintanak mindenképpen közelükben vagy ismerős/barát közelében, ahonnan szemmel tarthat valaki. + kamerás városrész, tömeg stb.
Online nélkül is számtalan zaklatóm volt. Egyes esetekben rendőrségig fajult az eset szimplán idegen emberek, akiket soha se láttam, nem ismertem és random az utcán szemelt ki.
Volt, aki haza is követett, volt, aki a munkahelyemre, olyan is volt, hogy randiztam valakivel és inkább hazavitt, mert nem tudtuk lerázni a zaklatót. Volt, hogy a barátnőmmel és egykori kollégámmal mentünk szülinapom alkalmából fagyizni a kicsi lányával és biciklivel ránktapadt az a zaklató, aki a randimon is megtalált.
Mindez online nélküli való életben.
Szóval csak óvatosan!
Nem azt mondom, hogy rossz ember, ám "mi van, ha..." óvatosság mindig legyen benned. Főleg lányként/nőként!
29N
15:
Mennyivel szórakoztatóbb lenne az oldal, ha valami értelmi megmérettetéshez lenne kötve a regisztráció! Aztán az ilyenek pontoznak le mindenkit, gondolom nálad is bőszen nyomogatta a pirosat.
15-ös:
A 7-es válaszoló ezt írta:
"Szoval en nem bantom a kerdezot, gondolom lehet vagy 12 eves."
Utána írt a 8-as.
"Kedves olvtársak, nyugtassatok meg, hogy azért a mai fiatalok döntő többsége nem ilyen ostoba!"
Ebben már volt bántás, tán te is látod.
Ez után írt a 9-es:
"Ugyan már, ki a fene bántotta a Kérdezőt?"
Ezt kifejezetten a 7-esnek címezve, ergo látta, hogy van a 8-as, ergo látta, hogy volt aki írt bántót.
Ahogy nézem, az értelmezés és a logika nem erős oldalad.
A szó amit keresel a "bocsánat".
Nem haragszom.
Na jó, nem kell bizonygasd, már meggyőztél, hogy valami nem 100-as nálad!
A 8-as és az én 9-es válaszom között 1 perc telt el - de lehet, hogy csak pár másodperc, de azt kerek percnek jelöli a rendszer - ami miatt nyilvánvaló, hogy amikor írtam, még nem volt ott!
Egyébként mit változtatna ez a lényegen, ha a 7-esnek címeztem a mondókám?
Tényleg szakadj le rólam és ne villogj vele, hogy milyen sötét vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!