Összejöttem a neten egy fiúval akiről anyáék tudnak de nem tudják hogy járunk el szeretnem mondani de még a fiúval soha nem is találkoztunk nem tudom hogyan mondjam el segítsetek kérlek
Nagyon fiatalka lehetsz, ha azt hiszed, hogy ez (táv)kapcsolat. Ez semmi, ha nem is találkoztatok. Lehet, hogy nem is az, akinek mondja magát.
Naponta lehet megismerni embereket a neten, mégsem hisszük, hogy “járunk”
“Anya-apa! Van egy fiú a neten, aki szimpatikus és szeretnék vele találkozni, hogy jobban megismerjem.
Meghívhatom HOZZÁNK valamikor, hogy ti is lássátok?”
2022. okt. 10. 12:53
4/21 anonim válasza:
Pont így mondd el: Ti látatlanban, találkozás nélkül együttjártok. Anyukád humorérzékétől függ, hogy erre hogyan reagál: 1) vicces lesz neki és azt mondja, hogy OK, de majd jelezd lsz, ha találkoznátok is! 2) elmagyarázza azt, amit most én is: a kapcs. attól kapcs., hogy mondjuk a felek ismerik egymást, szeretik egymást és esetleg testi kapcsolat is van közöttük. És valami attól távkapcs, hogy mindezek megvannak, csak a távolság miatt ritkábban. Az, ami közöttetek ven: egy bontakozó románc, ismerkedés, barátkozás. Nagyon helyes dolog, de kezeld a helyén. És ne átkozd ki a fiút, ha 1 hónap múlva megírja, hogy megcsóklolta az osztálytársát és ezentúl inkább vele jár.:)
2022. okt. 10. 12:54
5/21 anonim válasza:
Hogy jartom ha még nem is talalkoztatok?
Ez max.levelezőpartnerseg...
2022. okt. 10. 12:59
6/21 anonim válasza:
#4-nél a pont.
Ez semmiesetre sem távkapcsolat!
A FB-ra kiteheted, de ennek semmi jelentősége IRL.
2022. okt. 10. 13:01
7/21 anonim válasza:
Tinikent ez nalunk is nagy divat volt, kb olyan 11 eves voltam, mikor kezdett elterjedni az internet, mi is “jartunk” ezerszer masokkal ugy, hogy az eletben nem lattuk oket. De meg csak sokszor videohivasra es kepkuldesre se volt lehetoseg anno, mert nem ment ez akkor egyszeruen, meg nekem speciel eszkozom se volt hozza.
Szoval en nem bantom a kerdezot, gondolom lehet vagy 12 eves. Mi is ilyenek voltunk anno, akiknel mar volt internet :D
De ezt en nem kotottem a szuleim orrara soha.
2022. okt. 10. 13:10
8/21 anonim válasza:
A fiúval még soha nem találkoztál, de már úgy érzed, "jártok", azaz párkapcsolatban vagytok.
Hát ez mindent visz!
Kedves olvtársak, nyugtassatok meg, hogy azért a mai fiatalok döntő többsége nem ilyen ostoba!
2022. okt. 10. 13:36
9/21 anonim válasza:
Ugyan már, ki a fene bántotta a Kérdezőt?
2022. okt. 10. 13:37
10/21 anonim válasza:
Egyébként biztos vagy benne, hogy egy korodbeli fiúval jöttél össze? Nem tudom, hány éves lehetsz, de a kérdésből kiindulva elég fiatal. Honnan tudod, hogy nem valami beteg 50-es pasi szórakozik veled? És nehogy azt írd, hogy küldött magáról képet, mert bármelyikünk tudna 15 másodperc alatt képet találni egy helyes tini fiúról. Legalább telefonon vagy inkább videóchaten beszéltél már vele? Meggyőződtél róla, hogy az, akinek kiadja magát? Ameddig nem, addig nincs miről beszélned.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!