Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan beszélgessek anyuval a...

Hogyan beszélgessek anyuval a "szerelmi életemről"?20

Figyelt kérdés
Igazából nem olyan hű de bizalmas a kapcsolatunk, meg ez sosem volt téma köztünk, általánosban jól le is fektette annak az alapját, hogy ez miért ne legyen téma köztünk, de ebbe nem mennék bele, mert lényegtelen. Igazából nincs is feltétlenül igényem arra, hogy beszélgessek vele erről, meg igazából másokkal sem nagyon beszélek az ilyen jellegű érzelmeimről, ha azok éppen viszonzatlanok, vagy épp ismerik azt, akiről szó van, mert számomra kellemetlen, de ami azt illeti semelyik korábbi kapcsolatomról nem tud anyu, és ezért azt hiszi, hogy a saját nememhez vonzódok, és nem hiszi el, hogy nem, pedig mondtam, hogy nem. Szóval lehetséges, hogy rövidre tudnám zárni minimum a következő kérdésnél ezt a meleg vagyok témát azzal, hogy szerelmes vagyok valakibe, aki amúgy nem velem azonosnemű, csak ő éppen tök másra hajt, aki meg egyébként foglalt. És ez amúgy igaz is, csak annyira idegen nekem a helyzet, hogy az érzéseimről beszéljek, pláne az anyámmal.
2022. okt. 7. 15:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
95%
Ha ez már ennyire beleette magát a gondolataiba, akkor ezzel úgyse győzöd meg. Csak majd ha hazaviszed egy ellenkező nemű partneredet.
2022. okt. 7. 15:36
 2/15 A kérdező kommentje:
Viszont eddig olyat sem hallott tőlem, hogy nekem bejönne bárki is, szóval lehet mérsékelné a helyzetet valamennyire. Mert eddig csak annyit mondtam, hogy nem vagyok homoszexuális.
2022. okt. 7. 15:42
 3/15 A kérdező kommentje:
Meg amúgy kicsit szeretnék beszélni vele ilyenekről. Nem feltétlen érzem egészségesnek, hogy kb nem bírok beszélni senkinek az ilyen érzéseimről. Próbának meg jó lehet, mert fixen nem mondja meg annak, akiről szó van, mert nem ismeri. :D
2022. okt. 7. 15:54
 4/15 anonim ***** válasza:
92%

Hu, kísértetiesen hasonlít az egyik barátom történetére.

Terhes volt az anyukája, mikor a férje coming outolt és lelépett egy másik férfival.

Ugyanezt mondta a gyereknek, mert meg volt győződve róla, hogy a homoszexualitás a génekben van, és nem viselné el, ha a fia is meleg lenne.

Pedig nem az.

Ne gyötörd magad rajta, majd egyszer hazaállítasz egy ellenkező neművel és annyi

2022. okt. 7. 15:57
 5/15 A kérdező kommentje:

Nem gyötröm magam rajta, ez ilyen több az egyben dolog lenne, ha beszélek ilyenekről neki.

1. Kezdtem valamit azzal, hogy nem tudok ilyenekről beszélni. Ráadásul úgy, hogy mivel személyesen nem ismeri az illetőt, aki szóbajöhet, biztos nem jut vissza az infó.

2. Talán kevésbé hisz melegnek.

3. Talán normálisabb lesz a kapcsolatunk. Ami persze így is javul, mert kevesebbet találkozunk, de ja.

2022. okt. 7. 16:14
 6/15 anonim ***** válasza:
93%
Felnptt vagy igazából nem kell beszámolnod neki róla.
2022. okt. 7. 16:41
 7/15 anonim ***** válasza:
48%

Nem hiszem, hogy javulna a kapcsolatotok őszintén. Csak lesz még egy téma, amit kiforgathat, és felhasználhat ellened.

Nem tudom, hogy ezen a témán kívül milyen a kapcsolatotok, de úgy veszem le, hogy nem valami jó, így tényleg nem éri meg. Én annó elkövettem ezt a hibát, bár akkor még otthon éltem. Adtam nekik egy bizalmat (a sokat eljátszás után is), meséltem a páromról és be is mutattam nekik. Azután minden egyes veszekedés során téma lett, ott fúrtak, ahol csak tudtak, tiszteletlenek voltak vele szemben, de amikor itt volt, ment a jópofizás. Majdnem hogy tönkretették a kapcsolatunkat a folyamatos cseszegtetéssel.

Természetesen boci fejjel, értetlenül néztek rám, amikor összeszedtem a cuccaim és elköltöztem tőlük.

2022. okt. 7. 18:05
 8/15 A kérdező kommentje:

Amúgy nem azt akarom eldönteni, hogy beszéljek-e neki ilyenekről.... Azt már eldöntöttem, és igen. Mostmár az a kérdés, hogy hogyan.

Jelenleg javuló tendenciát mutat a kapcsolatom vele, de nem hű de bizalmas. Jelenleg enyhén felületes, nagyon mély dolgokról nem beszélünk. Ha visszaesünk oda, ahol a költözésem előtt voltunk, akkor barmikor tudok kapcsolatot minimalizálni, esetleg megszakítani. Szóval nincs mit veszíteni azzal, ha beavatom....

2022. okt. 7. 19:31
 9/15 anonim ***** válasza:
53%
Felnőtt vagy, senkinek semmi köze a magánéletedhez, anyukád meg azt hisz amit akar, ahogy látom nem is nagyon erőlteti meg magát ezügyben.
2022. okt. 10. 15:57
 10/15 A kérdező kommentje:
De még mindig nem az érdekelt, hogy van-e hozzá köze... Nincs, oké, és? Attól megoszthatom vele, max, ha nem megy, akkor legrosszabb esetben kapcsolatmegszakítás. Csak nem tudom, hogy osszam meg vele az életem ezen részleteit.
2022. okt. 10. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!