Hogyan beszélgessek anyuval a "szerelmi életemről"?20
Hu, kísértetiesen hasonlít az egyik barátom történetére.
Terhes volt az anyukája, mikor a férje coming outolt és lelépett egy másik férfival.
Ugyanezt mondta a gyereknek, mert meg volt győződve róla, hogy a homoszexualitás a génekben van, és nem viselné el, ha a fia is meleg lenne.
Pedig nem az.
Ne gyötörd magad rajta, majd egyszer hazaállítasz egy ellenkező neművel és annyi
Nem gyötröm magam rajta, ez ilyen több az egyben dolog lenne, ha beszélek ilyenekről neki.
1. Kezdtem valamit azzal, hogy nem tudok ilyenekről beszélni. Ráadásul úgy, hogy mivel személyesen nem ismeri az illetőt, aki szóbajöhet, biztos nem jut vissza az infó.
2. Talán kevésbé hisz melegnek.
3. Talán normálisabb lesz a kapcsolatunk. Ami persze így is javul, mert kevesebbet találkozunk, de ja.
Nem hiszem, hogy javulna a kapcsolatotok őszintén. Csak lesz még egy téma, amit kiforgathat, és felhasználhat ellened.
Nem tudom, hogy ezen a témán kívül milyen a kapcsolatotok, de úgy veszem le, hogy nem valami jó, így tényleg nem éri meg. Én annó elkövettem ezt a hibát, bár akkor még otthon éltem. Adtam nekik egy bizalmat (a sokat eljátszás után is), meséltem a páromról és be is mutattam nekik. Azután minden egyes veszekedés során téma lett, ott fúrtak, ahol csak tudtak, tiszteletlenek voltak vele szemben, de amikor itt volt, ment a jópofizás. Majdnem hogy tönkretették a kapcsolatunkat a folyamatos cseszegtetéssel.
Természetesen boci fejjel, értetlenül néztek rám, amikor összeszedtem a cuccaim és elköltöztem tőlük.
Amúgy nem azt akarom eldönteni, hogy beszéljek-e neki ilyenekről.... Azt már eldöntöttem, és igen. Mostmár az a kérdés, hogy hogyan.
Jelenleg javuló tendenciát mutat a kapcsolatom vele, de nem hű de bizalmas. Jelenleg enyhén felületes, nagyon mély dolgokról nem beszélünk. Ha visszaesünk oda, ahol a költözésem előtt voltunk, akkor barmikor tudok kapcsolatot minimalizálni, esetleg megszakítani. Szóval nincs mit veszíteni azzal, ha beavatom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!