Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szánalmas, ha egy anya megprób...

Szánalmas, ha egy anya megpróbálja elérni azt, hogy az apa a válás/különköltözés után foglalkozzon a gyerekeivel?

Figyelt kérdés
2022. okt. 7. 09:35
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
94%

Nem

Az "apa" viszont egy gusztustalan embernek nem tekinthető selejt.

2022. okt. 7. 16:35
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, én túl szentimentális vagyok, de szerintem nem helyénvaló.

Engem egyedül nevelt fel az anyám, az apám pedig sosem foglalkozott velem. Szerintem a szeretetet nem lehet kierőszakolni, a törődés pedig nem ér semmit, ha nem önként teszi. Mire mentem volna, ha anyám is erőltette volna apámat? Én megszerettem volna őt, mert kicsi voltam. De ő nem szeretett volna meg. Talán még fájna is a hiánya, most pedig leszarom, és cseppet se hiányzik.

2022. okt. 7. 17:13
 23/31 A kérdező kommentje:

"Írhatnál példát konkrétan mit mond."

Csak olyasmiket, hogy igazán megérdemelnék a gyerekeid, hogy foglalkozz velük. És természetesen, hogy bármikor elviheti az apa a gyerekeket.

2022. okt. 7. 18:56
 24/31 anonim ***** válasza:
94%
Ez neked bűntudatkeltés? Ez tény.
2022. okt. 7. 19:21
 25/31 anonim ***** válasza:
95%
Szánalmas hogy egy apának a nyilvánvalót mondani kell. És az is szánalmas hogy ilyen szinten szarik a gyerekeire.
2022. okt. 7. 19:23
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

A bűntudatkeltés az lenne, ha a szemére vetné, hogy nem csoda, ha apának is alkalmatlan, ha férjnek is csapni való volt; képtelen szeretni és szeretetet sem érdemel. Hogy megérdemli, hogy ő összejöjjön egy új pasival, és a gyerekek azt higgyék az apjuknak, őt meg egy idegennek. Hogy megcsinálni volt esze, de felelősséget vállalni nem. Hogy összetöri a szívüket, és az ő hibája lesz, ha később nem érzik magukat értékesnek, és sz.r kapcsolatokba vergődnek; ha a gyerekek között van lány, akkor apakomplexusos lesz miatta. Hogy megérdemelte volna, hogy gyerekként vele is ezt tegye az apja. Hogy ha van igazság a földön, akkor öreg korában kiszolgáltatott és magányos lesz, és akkor majd mindezt visszaadják neki, és segítség helyett még jól belerúgnak.

De nem ilyeneket olvas a fejére, hanem még 1000%-os alkalmazkodással biztosítja, hogy be sem kell jelentkeznie, időpontot se kell egyeztetnie vagy valami, hanem jöhet, amikor akar; ők mindent eldobnak az ő kedvéért. Nem szekálva van, hanem még ki is van nyalva a s.gge tövig. A kérdés, hogy minek.

2022. okt. 7. 23:27
 27/31 anonim ***** válasza:
24%

Ez kétemberes móka. Hogyha apuka nem akarja látni a gyereket - márpedig nem akarja, akkor nem kéne erőltetni.

Szerinted mégis milyen lesz a kapcsolata apukával, aki szíve szerint kiépett volna az életükből? Hát, pont olyan.

2022. okt. 8. 10:03
 28/31 anonim ***** válasza:
84%
Ezt a dumát hogy hagyjuk hagy csináljon apuci amit akar, hagy törje össze a gyerek lelkét a hanyagoló apák nyomatják?
2022. okt. 8. 10:35
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

28-as, vagy pl egy olyan gyerek, aki sokkal kevesebb sérülést szerzett volna, hogyha az apja nem ki-be járkál az életébe.

Legalább tudtam volna, hogy nagy ívben leszr, és így viszonyulok hozzá, de az, hogy egyszer előadta a jófej apukát, elhitetve, hogy minden oké és szeret, máskor meg felém sem nézett hónapokig...

Nagyon sok ideig ezt játszotta, és piszok hosszú időmbe telt elfogadni, hogy egyébként tényleg nem érdeklem, és csak muszájból tartja a kapcsolatot.

2022. okt. 8. 13:09
 30/31 anonim ***** válasza:
33%
27-es voltam, és köszi a lepontozást.
2022. okt. 8. 13:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!