Hogyan tudnám megoldani?
Szóval 27 éves srác vagyok és anyám mostanában állandóan a nyakamra jár.
Amikor kisebb voltam nem csinálta, volt neki is párja, de mióta nincs úgy érzem megfojt. Mindenről tudni akar, állandóan a szobám ajtaja előtt jár, állandóan benyit és mindent tudni akar.
Sajnos emiatt a barátnőmmel is megromlott a kapcsolatom.
Albérletben lakunk és tervezem a különköltözést, mivel a fundamentám nemsokára lejár.
Viszont nézegeti a papírjaim, tudja mikor jár le és ő is jönni akar velünk. Hogyan tudnám leállítani és milyen megoldása lehetne neki, hova tudna menni? A lakbért szerintem nem tudná fizetni egyedül.
"Hogyan tudnám leállítani és milyen megoldása lehetne neki, hova tudna menni?"
Nem engeded meg neki. Ennyi.
Eddig közösen fizettétek az albérletet? Illetve, amíg volt párja, nyilván ő (is). Sztem anyád érzi a "vesztét", tudja, hogy nélküled nem fog ez menni, azért lóg rajtad. Csak ezzel éppen az ellenkező hatást éri el.
Beszélgessél vele, hogy mik a tervei a jövőre nézve.
Igen, közösen.
Nyílt titok, hogy jönni akar velünk. Egyszer említette, hogy be akar szállni ő is a pénzügyekbe az új lakásnál.
Ha bármi ellenkezőt mondok vagy próbálok vele beszélni, hogy álljon le, akkor jön az öngyilkos leszek duma, meg hogy ő felnevelt engem. Tehát az érzelmi zsarolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!