Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, ha tartok attól,...

Normális, ha tartok attól, hogy anyámnak új párja lesz?

Figyelt kérdés
Pár hónapja lett özvegy, az apukám hirtelen halála után. Jó kapcsolatuk volt, de azt láttam mindig is, hogy anyámnak maradt egy olyan része, hogy nem élte ki magát.

2022. okt. 6. 16:41
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
31%

"élete végéig egyedül" NEM "pár hónap múlva"...

Kár volt a párhuzamba állítás.

Hirtelen és szokatlan ez.

2022. okt. 7. 09:42
 22/29 anonim ***** válasza:
84%
#21: Jo, szokatlan, de kinek mi köze hozzá? Kizárólag az özvegy dolga, nem a gyereké.
2022. okt. 7. 09:47
 23/29 anonim ***** válasza:
87%
Ha a gyerek is együttél velük mert még olyan korú, akkor hogyne lenne köze hozzá?
2022. okt. 7. 10:02
 24/29 anonim ***** válasza:
96%
Ha odaköltözik vagy már oda is költözött, nyilván "arról se kell tájékoztatni a gyereket"??? Hiszen "nem a gyerek dolga"?
2022. okt. 7. 10:10
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
#23:Gondolod, hogy akkor feltételesen fogalmazna a kérdező? Maga mondja, hogy csak a feltételezés miatt kérdezi... #24: hol írta ezt a kérdező? Csak feltételez... És nem tudjuk a kérdező korát, hiszen nem válaszolt a kérdésemre.... De igen, úgy gondolom, hogy ez mindenképpen az anyuka dolga, és az is az anya dolga, hogy mennyire-hogyan veszi figyelembe a gyerekét és az új fiúját egyszerre.... Elvalt voltam jet gyerekkel, gondolod, hogy kértem véleményt a srácoktol, amikor elkezdtem nyitni?
2022. okt. 7. 14:13
 26/29 anonim ***** válasza:
80%
Ha egy szülő partnerként kezeli gyermekét, akkor elbeszélget vele erről, nem "a véleményétől teszi függővé", hanem partnerként kezeli.
2022. okt. 7. 15:34
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
#26: igen, tökéletesen egyetértünk.(25 vagyok.) Viszont abban is egyetértünk gondolom, hogy egy felnőtt gyerek ugyanígy partnerként kezeli a szülőt, a "gyerek gyerek" meg nem szól bele, mert nem az ő dolga, hanem rabizza a szülőjére. És akkor oda jutottunk, hogy ennek a kérdésnek semmi helye itt feltételezés alapján.
2022. okt. 7. 16:42
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
23as, oké de akkor az anya is megtilthatja a gyereknek hogy párja legyen igaz? Hiszen szegénynek nem elég hogy megözegyült, a gonosz önző gyereke még párkapcsolatot is létesít, nincs tekintettel az anyukája lelki világára. Így teljesen természetes ha az özvegy a gyereke 40 éves koráig elmar mellőle mindenkit, hiszen idő kell hogy feldolgozza a veszteséget. Igaz?
2022. okt. 9. 12:14
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Anyukádnak joga van úgy élni ahogy szeretne.

Nem kötelező neki egyedül maradni még akkor sem ha neked ez nem tetszik.

Valójában mitől félsz-anyukádat félted vagy még gondolatban sem tudod elviselni hogy egy másik embert szeret és nem te leszel az eggyetlen akihez szeretett fűzi!?

2022. okt. 9. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!