Normális, ha tartok attól, hogy anyámnak új párja lesz?
Hozzátartozik, hogy attól tartok, próbálja elnyomni a gyászt. Szerintem addig nem kellene valakinek ismerkednie, ameddig nem sikerült feldolgoznia a vele történteket.
(Nem tudom, hogy ismerkedik-e, csak sejtem...)
Ha kiélés tényleg egy tudományosan alátámasztott valós jelenség lenne, nem pedig “felmentés a ribnckodásra”, akkor Szaúd-Arábiában lenne a legdurvább helyzet.
Ehhez képest….
Gondolom akkor az se zavarna ha neked lenne párod és anyud megszabná hogy kapcsolatban lehetsz-e vele igaz?
Hiszen neki is nehéz lehet hogy a kicsi lánya már nem kicsi, nagyon félhet a dologtól.
"Ha kiélés tényleg egy tudományosan alátámasztott valós jelenség lenne, nem pedig “felmentés a ribnckodásra”, akkor Szaúd-Arábiában lenne a legdurvább helyzet.
Ehhez képest…."
100%, hogy egy szerencsétlen incel vagy te is, meg a kérdező is.
Remélem, a kérdező anyukája jól bepasizik majd, hadd üsse meg a guta a kérdezőt.
Jellemző: ha egy nő "kiéli magát", az r!banc, a pasiknak persze mindent szabad. Jajj csak az a csúnya incellét ne lenne az akadálya annak a mindennek!
A "gyász elnyomása új párkapcsolattal" szerintem sem szerencsés, amit elnyomnak, az később sokszorosan akar visszajönni.
Van "elakadt gyászfolyamat is".
Kérdező: gondolom ez számodra ezért is fura.
Yton van egy érdekes beszélgetés két ismert, családos, megözvegyült emberrel. Nagyon más a megítélése a nőnek illetve a férfinek e téren is.
A férfit kifejezetten ostromolták a nők a tragédiát követően, a nő mellől meg inkább elhúzódtak mindenféle indokokkal.
Nem mintha egyikük is keresgélt volna a gyászmunka befejezéséig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!