Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, ha tartok attól,...

Normális, ha tartok attól, hogy anyámnak új párja lesz?

Figyelt kérdés
Pár hónapja lett özvegy, az apukám hirtelen halála után. Jó kapcsolatuk volt, de azt láttam mindig is, hogy anyámnak maradt egy olyan része, hogy nem élte ki magát.

2022. okt. 6. 16:41
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
81%
Normális persze, de igazából mitől félsz?
2022. okt. 6. 16:46
 2/29 A kérdező kommentje:

Hozzátartozik, hogy attól tartok, próbálja elnyomni a gyászt. Szerintem addig nem kellene valakinek ismerkednie, ameddig nem sikerült feldolgoznia a vele történteket.

(Nem tudom, hogy ismerkedik-e, csak sejtem...)

2022. okt. 6. 16:50
 3/29 anonim ***** válasza:
15%

Ha kiélés tényleg egy tudományosan alátámasztott valós jelenség lenne, nem pedig “felmentés a ribnckodásra”, akkor Szaúd-Arábiában lenne a legdurvább helyzet.

Ehhez képest….

2022. okt. 6. 16:50
 4/29 A kérdező kommentje:
#3as, én egyetértek ezzel, ne aggódj.
2022. okt. 6. 16:52
 5/29 anonim ***** válasza:
70%

Gondolom akkor az se zavarna ha neked lenne párod és anyud megszabná hogy kapcsolatban lehetsz-e vele igaz?

Hiszen neki is nehéz lehet hogy a kicsi lánya már nem kicsi, nagyon félhet a dologtól.

2022. okt. 6. 16:57
 6/29 anonim ***** válasza:
91%
Miböl gondolod hogy ismerkedik?mért nem beszélgetsz vele?kérdezz rá az a biztos
2022. okt. 6. 17:00
 7/29 anonim ***** válasza:
73%

"Ha kiélés tényleg egy tudományosan alátámasztott valós jelenség lenne, nem pedig “felmentés a ribnckodásra”, akkor Szaúd-Arábiában lenne a legdurvább helyzet.

Ehhez képest…."

100%, hogy egy szerencsétlen incel vagy te is, meg a kérdező is.

Remélem, a kérdező anyukája jól bepasizik majd, hadd üsse meg a guta a kérdezőt.

Jellemző: ha egy nő "kiéli magát", az r!banc, a pasiknak persze mindent szabad. Jajj csak az a csúnya incellét ne lenne az akadálya annak a mindennek!

2022. okt. 6. 17:04
 8/29 anonim ***** válasza:
89%

A "gyász elnyomása új párkapcsolattal" szerintem sem szerencsés, amit elnyomnak, az később sokszorosan akar visszajönni.

Van "elakadt gyászfolyamat is".

Kérdező: gondolom ez számodra ezért is fura.

2022. okt. 6. 17:07
 9/29 anonim ***** válasza:
87%
Bocsánat 7*esnek irtam
2022. okt. 6. 17:09
 10/29 anonim ***** válasza:
86%

Yton van egy érdekes beszélgetés két ismert, családos, megözvegyült emberrel. Nagyon más a megítélése a nőnek illetve a férfinek e téren is.

A férfit kifejezetten ostromolták a nők a tragédiát követően, a nő mellől meg inkább elhúzódtak mindenféle indokokkal.

Nem mintha egyikük is keresgélt volna a gyászmunka befejezéséig.

2022. okt. 6. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!