Normális, ha tartok attól, hogy anyámnak új párja lesz?
Figyelt kérdés
Pár hónapja lett özvegy, az apukám hirtelen halála után. Jó kapcsolatuk volt, de azt láttam mindig is, hogy anyámnak maradt egy olyan része, hogy nem élte ki magát.2022. okt. 6. 16:41
11/29 A kérdező kommentje:
#12 linkeled a beszélgetést ?
2022. okt. 6. 17:35
12/29 anonim válasza:
Normális, egy házasságban felnőtt embernek nyilván nagyon furcsa, ha az özvegyen maradt szülőjének új párja lesz.
Ugyanakkor, ebbe nijcs beleszólásod és el kell fogadnod.
13/29 anonim válasza:
Normális de nem egyből mikor alig temeték el,mi az hogy nincs beleszolása???most halt meg az apja nem régen és csak lehet véleménye hogy máris pasizik mikor nem rég hunyt el a férje
14/29 anonim válasza:
15-ös: az anya NEM pasizik, csak a kérdezö fél attól, hogy hátha mégis majd fog!
15/29 Darius- válasza:
Sok ember, miutan megozvegyult, mint én is 23 évesen, habar mi csak az eljegyzésig jutottunk, depresszioba esik, amivel csak maganak art, mert azt, aki meghalt mar nem lehet visszahozni.
Ezért szerintem inkabb orulj, hogy anyad boldog. Persze kérdés rendes ember a parja vagy nem. Inkabb ezt deritsd ki, mert aki szerelmes nem lat tisztan.
16/29 anonim válasza:
17/29 anonim válasza:
Kérdező, nem derült ki, hogy hány hónap az a 'pár'. Bár lehet, hogy nincs is jelentősége, mert kizárólag anyukád privát magánügye, hogy hogyan dolgozza fel ezt a helyzetet, ismerkedik-e és ha igen, mikor és mennyire komolyan. De a Te korod is érdekelne, mert másként kellene kezelnie anyukádnak azt, ha tényleg felbukkan egy férfi: ekkor lényeges, hogy 16 vagy vagy már felnőtt? Megírod a két számot?
18/29 anonim válasza:
Az én anyámnak is újraházasodott apám halála után, nekem még féltestvérem is lett. Először nekem is rossz volt, utána megkedvektem mostohaapámat is, és a kisbabájukat is nagyon szeretem.
20/29 anonim válasza:
Egyszer biztosan lesz új párja. Nincsen jogod elvárni tőle, hogy haláláig egyedül maradjon.Ennyi erővel ő is elvárhatná tőled ugyanezt. Szabad, felnőtt ember, hagyd élni. Ő is hagy téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!