Miért a munkája alapján kell megítélni? 25/N
Figyelt kérdés
Tegnap bemutattam a barátomat (25/F) a szüleimnek és többek között az volt vele a bajuk, hogy szobafestőként dolgozik. Mert sejtik, hogy milyen emberekkel dolgozhat együtt. Másrészt nem találják túl komolynak, szerintük még nem nőtt fel, meg elég kelekóla stb. Konkrétan kijelentették, hogy ez sem fog sokáig tartani, de majd úgyis kiábrándulok belőle, mert szerintük az összes ember, aki ilyen területen dolgozik, az semmirekellő és ezt a srácot sem találják különbnek.2022. okt. 5. 16:11
21/23 anonim válasza:
20-as: Hagyd, már, bizonyos sznob embereket parodizáltam. 19-es vagyok.
Dr. Felsővároskuthy Aladárné Kreszcencia
helyett Józsi, közmunkás
22/23 anonim válasza:
de Jóóóózsi, te vagy az??? Már délután kettő van, és te még nem a kocsmában? mégis milyen közmunkás vagy te, fajtád szégyene...
(kérdező eltűnt? XD)
23/23 anonim válasza:
Dehogyisnem a korcsmában vagyok, onnan írok. Ugyan reggel kiadták, hogy szedjük össze a lenyírt füvet, meg hogy metsszünk bokrokat, de kit érdekel? Majd mások megcsinálják, azért vannak. Vagy ha nem, majd holnap ráér. Most én is sztrájkolok. Azaz nem, keményen emelgetem a Borsodis üvegeket.
Üdv
Józsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!