Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért a munkája alapján kell...

Miért a munkája alapján kell megítélni? 25/N

Figyelt kérdés
Tegnap bemutattam a barátomat (25/F) a szüleimnek és többek között az volt vele a bajuk, hogy szobafestőként dolgozik. Mert sejtik, hogy milyen emberekkel dolgozhat együtt. Másrészt nem találják túl komolynak, szerintük még nem nőtt fel, meg elég kelekóla stb. Konkrétan kijelentették, hogy ez sem fog sokáig tartani, de majd úgyis kiábrándulok belőle, mert szerintük az összes ember, aki ilyen területen dolgozik, az semmirekellő és ezt a srácot sem találják különbnek.
2022. okt. 5. 16:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
77%
Aztán amikor meglátják, hogy havonta ott virít néhány milla az asztalon, akkor meg hirtelen milyen rendes lesz...
2022. okt. 5. 17:06
 12/23 anonim ***** válasza:
80%

Az azért érdekel h Te 25 évesen mit válaszoltál erre?

Gondolom azért írtad ki a kérdést, mert semmit.

Ültél és hallgattad ahogy a párodat ócsárolják 👏

2022. okt. 5. 19:01
 13/23 anonim ***** válasza:
75%
11, szerintem nem látják meg, azért srác se hülye gondolom, hogy együtt maradjon dr. dr. értelmiségiék kölykével...
2022. okt. 5. 19:23
 14/23 anonim ***** válasza:
82%
Igazából ha meg szakember enm elsz akkor az lesz a baj, de ugye lenézik.
2022. okt. 5. 21:34
 15/23 anonim ***** válasza:
88%
A festő az a szakma, ahol annyit keres, mint én diplomával sohasem fogok.
2022. okt. 6. 08:03
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Azt ugye tudjátok, hogy akkor is a munkája alapján ítéltek meg valakit mikor arról van szó, hogy majd mennyit keres stb.? Szerintem ez semmivel sem korrektebb. Nem ezek alapján kell megítélni egy embert.
2022. okt. 6. 09:05
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk volt egy festő srác, fiatal, még nincs szerintem 30 éves. tisztességes, megbízható, kultúrált, munkájára végtelenül igényes volt, nagyon meg voltunk vele elégedve. Ilyen is van. Egy korty alkoholt nem ivott, kávét kért és ennyi.
2022. okt. 6. 11:11
 18/23 Pillér2 ***** válasza:
95%
Nálunk is egy kb 25-27 éves srác burkolt, tökéletes lett, gyorsan kész volt, nem ivott, jól nézett ki.
2022. okt. 6. 11:40
 19/23 anonim ***** válasza:
20%

Már elnézést, de ez a tapasztalat, sajnos nekünk is. A mesteremberek elég nagy része megbízhatatlan, kontármunkát végez és alkoholista/dohányos. Én is megnézném hogy kihez adnám a lányomat, mint mindenki más. Majd nem pont ilyenekhez. Nem azt mondom hogy semmirekellők, de bizony csak az működik, ha saját társadalmi poziciójához mért, megfelelő egzisztenciával rendelkező emberek jönnek össze.

Dr. Felsővároskuthy Aladárné Kreszcencia, pszichológus főorvos asszony

2022. okt. 6. 13:33
 20/23 anonim ***** válasza:
82%

Tisztelt Dr. Felsővároskuthy Aladárné Kreszcencia!

Alázatosan kérem, hogy bocsásson meg nekem, még azelőtt lepontoztam az Ön mélyen tisztelt válaszát, hogy az Ön fenséges nevére vethettem volna méltatlan pillantásomat! De azonnal kijavítom a hibám, és csinálok én is egy új kamuprofilt két doktorival, ami talán méltó lesz rá, hogy az Ön válaszára egy "hasznost" nyomhasson!

btw kérdező gondolom nem most lettél örökbe fogadva, vagyis kicsi korod óta abban nőttél föl, hogy a diploma nélküli ember nem is ember, csak egy alantas génhiba, mégis hogy képzelted, hogy hazaviszel egy ilyet szegény szüleidhez? ugye tudod hogy most majd ki kell hívniuk egy asztalost és egy burkolót, hogy lecseréljék a padlót és az asztalt, amit ez az elvetemült alak a jelenlétével beszennyezett?! egy jó családból származó, diplomás nőnek illene figyelmesebbnek lennie tisztelt szüleivel szemben!

2022. okt. 6. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!