Miért a munkája alapján kell megítélni? 25/N
Az azért érdekel h Te 25 évesen mit válaszoltál erre?
Gondolom azért írtad ki a kérdést, mert semmit.
Ültél és hallgattad ahogy a párodat ócsárolják 👏
Már elnézést, de ez a tapasztalat, sajnos nekünk is. A mesteremberek elég nagy része megbízhatatlan, kontármunkát végez és alkoholista/dohányos. Én is megnézném hogy kihez adnám a lányomat, mint mindenki más. Majd nem pont ilyenekhez. Nem azt mondom hogy semmirekellők, de bizony csak az működik, ha saját társadalmi poziciójához mért, megfelelő egzisztenciával rendelkező emberek jönnek össze.
Dr. Felsővároskuthy Aladárné Kreszcencia, pszichológus főorvos asszony
Tisztelt Dr. Felsővároskuthy Aladárné Kreszcencia!
Alázatosan kérem, hogy bocsásson meg nekem, még azelőtt lepontoztam az Ön mélyen tisztelt válaszát, hogy az Ön fenséges nevére vethettem volna méltatlan pillantásomat! De azonnal kijavítom a hibám, és csinálok én is egy új kamuprofilt két doktorival, ami talán méltó lesz rá, hogy az Ön válaszára egy "hasznost" nyomhasson!
btw kérdező gondolom nem most lettél örökbe fogadva, vagyis kicsi korod óta abban nőttél föl, hogy a diploma nélküli ember nem is ember, csak egy alantas génhiba, mégis hogy képzelted, hogy hazaviszel egy ilyet szegény szüleidhez? ugye tudod hogy most majd ki kell hívniuk egy asztalost és egy burkolót, hogy lecseréljék a padlót és az asztalt, amit ez az elvetemült alak a jelenlétével beszennyezett?! egy jó családból származó, diplomás nőnek illene figyelmesebbnek lennie tisztelt szüleivel szemben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!