Anyám gonosz? Létezik gonosz?!
Az egész 2013 ban kezdődött, előtte volt egy viszonylag rendezett családi közeg,beszéltem szülőkkel. Aztán.... Az a megváltozott az egész addig èletem ÈRZES lett úrrá rajtam, akkor legalábbis azt èrztem.Ès ez
az ÈRZES, nem ereszt ..azóta is tart. Félek amig èlek.
Mintha èszervette volna, hogy èszre vettem, h tudom, h ő...
Gonosz?!
Soha, soha egy újjal nem bántottam, bár sokszor nagyon csúcsán beszéltem, de soha nem ok nélkül. A környezetem , a -családon, kívül- egy normális, okosnak tart, ők se èrtik miért történet ezek a rossz dolgok velem a család részéről.
" Mint gondodolsz anyád miert gyűlöl ennyire?"
Mert apám fiatalkori énjét látja bennem?Akit valojan már a megismerkedesükkor se szeretett...(?!)
Csak a pènz szerette ?
A középső ország középső gyermeke az kapja a legtöbb ingert?!
Jót és rosszat is?
Csókot, s pofont?
Miért gyűlöl ennyire anyám?
Sokszor nem adott enni, majd többször börtönbe tett hosszú hónapokra...eloszor Pszhiatrival próbálkozott, 2x is...
Mind 2x kiengedtek, azt mondták normális vagyok.
Mi történik velem?
Soha nem bàntottam ...
#50 vagyok, eszembejutott:
Skizoaffektív zavar.
Nézz utána, és menj el klinikai szakpszichológushoz.
Nem hadonaszzam soha semmilyen kès...
Csak az eset után (2013l,mikor hazamenten...történt valami * az arcommal.
Nem az én arcom volt....
Mintha rajta maradtam volna egy szerepen. Értsd. Megijjedtek, a hangomtol az " arcomtol", a maszkomtol(?!).
Nagyon csúnyán beszéltem. A LEGCSUNYYBBAN...
JÓ EMBER NE JÁRJON MASZKBAN...
MERT A VÉGÉRE NEM LESZ ARCA.
55: a régebbi kérdéseit is olvasva, nem hinném, hogy újra és újra betrollkodik ilyesmit párévente.
OK, ne diagnosztizáljunk.
De azt te sem vitathatod, hogy komoly bajok vannak nála mentálisan .
"Magának sertés"
Oké, ezen besírtam 😺
44# vagyok
"Normális" esetben érzed hogy vonz a spirtiualitás, a befelé fordulás, valami más keresése.
Mondjuk meditálni kezdesz, például zen-t, és befelé figyelsz, megpróbálsz elcsendesedni, de azt veszed észre hogy örült mód cikáznak a gondolataid, a múltban, a jövőben jár folyton az elméd, pedig te itt és most gyakorolni akarsz....itt szembesülsz azzal, hogy nem az történik az elmédben amit te akarsz.
Folytatod, aztán elcsendesülnek a felesleges gondolatok de jönnek az érzelmek, össze-vissza felbukkannak olyan dolgok, amiket már réges rég elfelejtettél, fájó, zavaró érthetetlen emlékek-érzelmek. Ezekkel mind szembenézel, szemléled, körbejárod, kiegyensúlyozod, elengeded.
Eltűnnek a zavaró gondolatok, az érzelmek, látod a többi embert a tökéletes tökéletlenségükben, szeretettel nézel rájuk.
A tudatod egyre tisztább és csendesebb lesz.
Kimondod amit gondolsz, hiszen minden ember ugyan annyit ér mint te, hogy hazudhatnál, vagy hogy csaphatnád be bármelyik "másik" önmagadat.
..és a tudatod eljut egy megértéshez, egy ajtóhoz, amit már kinyithat.
De az LSD olyan mint egy qurvanagy feszítővas, bevágod a legfelső ajtó keretébe, és simán csak felfeszíted. Ami ott van az rád ömlik, és a tudatod rengeteg szemüvegen, napszemüvegen, nagyítósón, színes lencséken keresztül kapja meg, és alig tud kezdeni vele valamit, belefullad, -érti hogy igaz- de értelmezhetetlen.
Az ayahuasca egy kicsivel szelídebb, ott ha jól csinálja a sámán, "vigyáznak" rád, és csak azt és annyit kapsz, amire épp szükséged van, és el tudod viselni....de persze lehet ezt rosszul is, lásd a cuki szőke aki a sátánnal harcolt meztelenül az erdőben.
Szóval szerintem vissza a startvonalhoz, és kicsit dolgozz meg érte jobban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!