Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek a szülő-gyermek...

Szerintetek a szülő-gyermek kapcsolat sokszor válik olyanná, mint a főnök-beosztott kapcsolat?

Figyelt kérdés
Szerintem sokszor kialakul uralkodási vágy a szülőkben

2022. okt. 3. 13:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
24%
De, az a normális ahol a gyerek tudja hogy a szülő főnök. Ahol nem tudja, ott vannak a kiállhatatlan kis görcsök, akiket csak abortusz melletti érvnek lehet hívni.
2022. okt. 3. 15:36
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem
2022. okt. 3. 17:14
 13/17 anonim ***** válasza:
67%
11-es, remélem nincs gyereked és soha nem is lesz.
2022. okt. 3. 22:18
 14/17 anonim ***** válasza:
88%
Normáliséknál nem
2022. okt. 5. 18:56
 15/17 anonim válasza:
89%
Egyetértek a négyessel. Ha jól neveled a gyerekedet sose válik olyanná!
2022. okt. 5. 19:03
 16/17 anonim ***** válasza:
76%
Olyat már láttam hogy a gyerek akar főnök lenni.Sőt egy az egyben már magának követeli névre írva a szülő minden vagyonát.A szülőnek szó szerint fejet kell hajtania.(Szemtanuja voltam mikor a szülő rohanva nyitotta ki a garázs kapút a gyerekének mikor ráfordult és még attól tartott nehogy szóvá tegye késön ért oda.).Fordított esetröl nem tudok.
2023. jan. 31. 08:41
 17/17 anonim ***** válasza:
nálunk még rosszabb volt mint a főnök beosztott viszony. nekem apám és bátyám nagyon szigorú volt. apa csak a bátyám kíséretébe engedett el bárhová is. sokszor apa nem volt otthon akkor mindig bátyám vigyázott rám. lányként soha nem lehettem egyedül. terhes volt számomra a bátyám folytonos felügyelete piszkálódása. gyakran bunyózott is velem amit rettenetesen utáltam mert féltem tőle de ő annál jobban élvezte. persze mindig ő nyert nyilván fiú létére és ezt kihasználta. ráadásul egy szobába laktunk. nem volt jó.
2024. máj. 21. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!