Mi okból mondatja ezt az én anyám és nagymamám?
Figyelt kérdés
Ők ketten állandóan azt mondják nekem hogy ne engedjem annyira az anyósomat hogy az unokájával legyen(gyerekemmel) mert hogy hozzá fog jobban kötődni jobban fogja szeretni őt. Állandóan mikor anyósom hosszabb időre jön hozzánk, ez a két asszony (anyám és nagyim) örökké megsértődve kerdezi mikor jön hozzánk és hogy minek megy mert hogy ez nem jó........ anyósom egy árva rossz szót nem mond az én családomról2022. szept. 29. 15:19
1/4 anonim válasza:
Óóó, hát féltékenyek, ezért mondják. Azt szeretnék, ha a kicsid őket jobban szeresse. Ennek anyám volt nagy mestere; még most is kiráz tőle a hideg.
2/4 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam , érdekelt másoknak is mi a véleménye
2022. szept. 29. 15:44
3/4 anonim válasza:
Elég mondjuk ugy illetlen ennyire féltékenynek lenni.
4/4 anonim válasza:
Nagyon ostoba féltékenység... Mintha a szeretet az egy fix mennyiség lenne, amiből csak a másik kárára lehetne többet adni az egyik nagymamának...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!