Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A barátom húgai túl sokat...

A barátom húgai túl sokat foglalkoznak az összeköltözésünkkel,ez normális?

Figyelt kérdés

Szóval 2,5 év után összeköltözünk végre, mindketten egyetemen tanultunk, a mesterképzést is elvégeztük, van kettőnknek összesen 6 millió forint felretett pénze,jelenleg pedig kb. 800000 Ft a kettőnk fizetése. Kinéztünk egy lakást jó helyen, ami nem tökéletes, de néhány aprósággal már az lesz. Mióta megvan a szerződés, azt hallgatom a barátom húgaitól, hogy ennyi pénzért miért ilyen sz*r lakást vettünk ki, hogy mennyire gáz...én meg nem értem hogy miről beszélnek, mert gyönyörű bútorok vannak benne, egyedül a fürdő a nem túl szép.

Ezen kívül pedig megkérdezték, hogy hogyan fogjuk felosztani a költségeket, mert nekem nyilván nincsen rá pénzem. Ezt azért gondolják, mert pedagógus vagyok, csak arról nem tudnak ezek szerint, hogy másodállásban egyéni fejlesztést tartok gyerekeknek, így 400000 a fizetésem,pont mint a barátomnak.

Ezeknek mi a bajuk?

A barátom 29, én 24 éves vagyok.

2022. szept. 24. 17:06
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen kérdésekre nem válaszolnék. Elütném azzal, hogy magánügy, beszéljünk másról.
2022. szept. 26. 01:10
 22/22 anonim ***** válasza:
56%
21 így igaz. Egyrdül akkor van a gond ha a parjanak ezek a tenyerbemaszó kérdések nem okoznak problémát. Mondjuk attól én ezt válaszolnám akarmi a párom véleménye. De jobb az egyetértés.
2022. szept. 28. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!