A barátom húgai túl sokat foglalkoznak az összeköltözésünkkel,ez normális?
Szóval 2,5 év után összeköltözünk végre, mindketten egyetemen tanultunk, a mesterképzést is elvégeztük, van kettőnknek összesen 6 millió forint felretett pénze,jelenleg pedig kb. 800000 Ft a kettőnk fizetése. Kinéztünk egy lakást jó helyen, ami nem tökéletes, de néhány aprósággal már az lesz. Mióta megvan a szerződés, azt hallgatom a barátom húgaitól, hogy ennyi pénzért miért ilyen sz*r lakást vettünk ki, hogy mennyire gáz...én meg nem értem hogy miről beszélnek, mert gyönyörű bútorok vannak benne, egyedül a fürdő a nem túl szép.
Ezen kívül pedig megkérdezték, hogy hogyan fogjuk felosztani a költségeket, mert nekem nyilván nincsen rá pénzem. Ezt azért gondolják, mert pedagógus vagyok, csak arról nem tudnak ezek szerint, hogy másodállásban egyéni fejlesztést tartok gyerekeknek, így 400000 a fizetésem,pont mint a barátomnak.
Ezeknek mi a bajuk?
A barátom 29, én 24 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!