A barátom húgai túl sokat foglalkoznak az összeköltözésünkkel,ez normális?
Szóval 2,5 év után összeköltözünk végre, mindketten egyetemen tanultunk, a mesterképzést is elvégeztük, van kettőnknek összesen 6 millió forint felretett pénze,jelenleg pedig kb. 800000 Ft a kettőnk fizetése. Kinéztünk egy lakást jó helyen, ami nem tökéletes, de néhány aprósággal már az lesz. Mióta megvan a szerződés, azt hallgatom a barátom húgaitól, hogy ennyi pénzért miért ilyen sz*r lakást vettünk ki, hogy mennyire gáz...én meg nem értem hogy miről beszélnek, mert gyönyörű bútorok vannak benne, egyedül a fürdő a nem túl szép.
Ezen kívül pedig megkérdezték, hogy hogyan fogjuk felosztani a költségeket, mert nekem nyilván nincsen rá pénzem. Ezt azért gondolják, mert pedagógus vagyok, csak arról nem tudnak ezek szerint, hogy másodállásban egyéni fejlesztést tartok gyerekeknek, így 400000 a fizetésem,pont mint a barátomnak.
Ezeknek mi a bajuk?
A barátom 29, én 24 éves vagyok.
10.
Eszemben sincsen veled "beszélgetni".
Amúgy továbbra is fenntartom, hogy amíg "szart sem keresel" csak addig villogsz a fizetéseddel azoknak, akik szintén a "nyomor szintjén" élnek egyik napról a másikra.
Mert a te köreidben biztosan nagyon jól hangzik a félmilliós fizetés, csak szart sem érsz vele ha eközben pl. egy panellakás ára, ennek a duplájával emelkedik havonta.
Kár volt neked közgazdasági területre menned!!
"Az egyik legjobb barátom is nettó 1 milliót keres"
Ennyit itt a gyíkon bárki megkeres...
:)
Nem kell tudniuk az életetekről, anyagi hekyzetetekről, mert ez lesz belőle.
Tőlünk anyósom, még a mosogató gépet is sajnálja.
Ez volt az utolsó dolog, amit tudott az anyagi helyzetünkről. 19 éve!
Azóta pedig autót is vettünk. Egy szaros kis Suzukit, de ezt sem tudja, mert még ezt is sajnálná.
Természetesen nem is jár hozzánk és nem lát semmit.
Ti is tegyetek ezt!
Mit mondanak nekik?
"Kuss." A szemebe. Aztan elveznem a csendet amig felfogja mivan, addig se pofazik.
15, szerinted a másodállás beleszámít abba, hogy mennyi a tanárok fizuja? Ha a mekiben dolgozna másodállásban, akkor is jól keresnének a tanárok, mert KÉT MUNKÁBÓL megvan neki a négyszáz?
Hülyegyerek.
3-as és 18-as válaszolókkal értek egyet.
Nyasgem (="Nyald ki a seggem!") és kuss.
Esetleg még: "Közöd?"
Egyvalami gáz ebben a történetben: hogy párod nem rakta még helyre a f....hiányos húgait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!