Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A barátom húgai túl sokat...

A barátom húgai túl sokat foglalkoznak az összeköltözésünkkel,ez normális?

Figyelt kérdés

Szóval 2,5 év után összeköltözünk végre, mindketten egyetemen tanultunk, a mesterképzést is elvégeztük, van kettőnknek összesen 6 millió forint felretett pénze,jelenleg pedig kb. 800000 Ft a kettőnk fizetése. Kinéztünk egy lakást jó helyen, ami nem tökéletes, de néhány aprósággal már az lesz. Mióta megvan a szerződés, azt hallgatom a barátom húgaitól, hogy ennyi pénzért miért ilyen sz*r lakást vettünk ki, hogy mennyire gáz...én meg nem értem hogy miről beszélnek, mert gyönyörű bútorok vannak benne, egyedül a fürdő a nem túl szép.

Ezen kívül pedig megkérdezték, hogy hogyan fogjuk felosztani a költségeket, mert nekem nyilván nincsen rá pénzem. Ezt azért gondolják, mert pedagógus vagyok, csak arról nem tudnak ezek szerint, hogy másodállásban egyéni fejlesztést tartok gyerekeknek, így 400000 a fizetésem,pont mint a barátomnak.

Ezeknek mi a bajuk?

A barátom 29, én 24 éves vagyok.

2022. szept. 24. 17:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
77%

10.

Eszemben sincsen veled "beszélgetni".

Amúgy továbbra is fenntartom, hogy amíg "szart sem keresel" csak addig villogsz a fizetéseddel azoknak, akik szintén a "nyomor szintjén" élnek egyik napról a másikra.

Mert a te köreidben biztosan nagyon jól hangzik a félmilliós fizetés, csak szart sem érsz vele ha eközben pl. egy panellakás ára, ennek a duplájával emelkedik havonta.

Kár volt neked közgazdasági területre menned!!

2022. szept. 24. 20:05
 12/22 anonim ***** válasza:
73%

"Az egyik legjobb barátom is nettó 1 milliót keres"

Ennyit itt a gyíkon bárki megkeres...

:)

2022. szept. 24. 20:07
 13/22 anonim ***** válasza:
93%
Semmi közük a pénzügyeitekhez, sem a lakáshoz. Ezt kéne főleg a parodnak tudatosítani bennük. Nem normális mások pénztárcájában turkálni.
2022. szept. 25. 08:06
 14/22 anonim ***** válasza:
83%

Nem kell tudniuk az életetekről, anyagi hekyzetetekről, mert ez lesz belőle.

Tőlünk anyósom, még a mosogató gépet is sajnálja.

Ez volt az utolsó dolog, amit tudott az anyagi helyzetünkről. 19 éve!

Azóta pedig autót is vettünk. Egy szaros kis Suzukit, de ezt sem tudja, mert még ezt is sajnálná.

Természetesen nem is jár hozzánk és nem lát semmit.

Ti is tegyetek ezt!

2022. szept. 25. 09:36
 15/22 anonim ***** válasza:
30%
"pedagógus vagyok, csak arról nem tudnak ezek szerint, hogy másodállásban egyéni fejlesztést tartok gyerekeknek, így 400000 a fizetésem, pont mint a barátomnak." Ezt írd be majd a höbörgő kérdések alá is, amelyekben kifejtik, hogy már éhenhalt az összes tanár.
2022. szept. 25. 10:29
 16/22 anonim ***** válasza:
85%
#15: Jól értem, hogy burkoltan, de azt sugallod, hogy a pedagógusok jól élnek? Mert ez nem igaz. Nem véletlen, hogy a kérdező is másodállással keres ennyit( nem túl sokat) és nem vagyok róla meggyőződve, hogy hivatalos másodállás és nem 'fusi'. Az én gyerekem 30 éves, 20-25 éve hordtam magán logopédushoz évekig. Amikor már minden hangot tisztán ejtett ki, akkor abbahagytuk a logopédiai projektet és kiszámoltam: akkor egy fapados, de vadiúj Szuzuki árát fizettem ki a logopédusnak zsebbe. Félre ne ertsd, minden fillért megért a nő munkája, mert az állami/iskolai képzés nem volt elég. Boldog voltam, hogy ki tudtam fizetni és a gyerek szépen beszél. De ne hidd már, hogy az átlag pedagógus jókedvéből vállal egyéni fejlesztést, és nem azért, mert rászorul anyagilag. A kérdezőnek van lehetősége, kihasználja(jól teszi) és büszke a keresetére. Sok sikert neki! De ne gyere már azzal a fa..sággal, hogy a pedagógusok jókedvükből nyígnak, és nem azért, mert a társadalmi/kulturális minimum alatt élnek a főállásukból. Én infós vagyok, nem panaszkodom. De egy jó tanító néni szerintem igenis társadalmilag hasznosabb munkát végez, mint én, és rohadtul nincs megfizetve. És a kérdés szempontjából a munka irreleváns, a 400e a lényeg, tehát nem kéne elvinned a diskurzust a 'pedagógusbérek' irányába!
2022. szept. 25. 11:44
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, Te egy angyal vagy, én ennek a tizedéért már elküldtem volna őket a susnyásba.
2022. szept. 25. 14:54
 18/22 anonim ***** válasza:
35%

Mit mondanak nekik?

"Kuss." A szemebe. Aztan elveznem a csendet amig felfogja mivan, addig se pofazik.

2022. szept. 25. 16:20
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

15, szerinted a másodállás beleszámít abba, hogy mennyi a tanárok fizuja? Ha a mekiben dolgozna másodállásban, akkor is jól keresnének a tanárok, mert KÉT MUNKÁBÓL megvan neki a négyszáz?

Hülyegyerek.

2022. szept. 25. 16:39
 20/22 anonim ***** válasza:
25%

3-as és 18-as válaszolókkal értek egyet.

Nyasgem (="Nyald ki a seggem!") és kuss.

Esetleg még: "Közöd?"

Egyvalami gáz ebben a történetben: hogy párod nem rakta még helyre a f....hiányos húgait.

2022. szept. 25. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!