Jogosan haragszom az apámra? (Bántó válaszokat nem kérek!)
Figyelt kérdés
Az van hogy apám meg anyám szét váltak amikor én 2 éves alig voltam, azóta eltelt jó pár év, apámnak lett egy új felesége meg egy lánya.
Azóta nem törődik velem, nem hív át hozzájuk nem hív, nem ír. Állandóan “húgommal” van elfoglalva.
De nekem van egy öcsém akivel jobb a kapcsolatom.
nehogy úgy jöjjön le hogy féltékeny vagyok! Csak azóta 💩vele a kapcsolatom.
Szerintetek?
2022. szept. 23. 17:22
11/19 anonim válasza:
Pedig minden egyezik a két kérdésben. A kor, hogy 2 éves voltál mikor lelépett, nem kérsz bántó válaszokat, másik család és gyerek...
12/19 A kérdező kommentje:
Hát én azt nem láttam.
Lehet ez véletlen egybeesés.
2022. szept. 23. 17:54
13/19 anonim válasza:
Az, persze, mint hogy vasárnap után hétfőre ébredsz...
15/19 A kérdező kommentje:
14.
Anyámnak az új párja
2022. szept. 23. 18:57
16/19 anonim válasza:
Nem igazán lehet szeretetteljes és bensőséges kapcsolatot kialakítani olyannal, aki nincs jelen.
17/19 anonim válasza:
Én sem értem msot a pár napos kérdés meg ez, picit fura tényleg hogy olyan hasonlatosak, de legalább az ottani váalszok jók ide is. :D
18/19 anonim válasza:
1, nem a gyereknek kéne a szülő figyelméért puncsolni...
19/19 anonim válasza:
Dehogynem írtál ki. Legalább ne hazudnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!