Normális egy 17 éves fiúnál hogy szájon puszilja az annyát?
Figyelt kérdés
2022. szept. 21. 11:46
21/41 anonim válasza:
A mi kultúránkban nem, nekem is furcsa. De ugye tudjuk, hogy valahol ez a normális.
22/41 anonim válasza:
Normális. Idősebbnél is simán.
24/41 anonim válasza:
Nem, fúj. Mondjuk nekem attól is felfordul a gyomrom mikor egy felnőtt a kicsi gyereke száját nyalja, undorító. A "szájrapuszinak" számomra szexuális felhangja van, nem helyeslem szülő-gyerek viszonylatban.
25/41 anonim válasza:
Ha cigányok, akkor normális. Gondolom anyuka szerelmemnek hívja a fiát hogy még tetézze. A cigányok így hívják a gyerekeiket nemtől függetlenül.
26/41 anonim válasza:
Nem csak a cigányok.. diplomás unokanővérem is ezt csinálta a lányával. A belem kifordult mikor gügyögött a gyerekének hogy "szerelmem" és csak a száján volt hajlandó megpuszilni. Aztán amikor a kislány nagyobb lett, és nem kért belőle, ki volt akadva anyuci.
27/41 A kérdező kommentje:
Nem cigányokról van szó...
Hófehér fideszesekről beszélünk.
2022. szept. 21. 14:51
28/41 anonim válasza:
Ja, azoknál normális... Ahogy az is hogy általános iskolást akárki dughat.
29/41 anonim válasza:
ja persze... látsz valakit, és egyből tudod, hogy csak fideszes lehet...
ROTFLMAO
Írd ki akkor a politika rovatba, hadd uszuljanak rá az ottani habzószájú trollok... :-D
30/41 A kérdező kommentje:
29. gondolkodj mielőtt írsz...konkrétan a nagybátyám anyósáról van szó és akármilyen meglepő, számtalanszor elhangzott a szájából a politikai hovatartozása.Persze semennyire nem kapcsolódik a témához, azért írtam mert kezdtetek cigányozni, holott nem cigányokról van szó.
2022. szept. 21. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!