Normális egy 17 éves fiúnál hogy szájon puszilja az annyát?
Figyelt kérdés
2022. szept. 21. 11:46
11/41 anonim válasza:
Nekem ez még kisgyerekeknél is nagyon bizarr, nemtől függetlenül. Tudom, hogy ez néhány kultúrában teljesen elfogadott és gyakori, de nekem nagyon fura.
12/41 anonim válasza:
Bizonyos kultúrákban ez természetes, nálunk viszont elég bizarr.
13/41 anonim válasza:
Ahány ház annyi szokás.
Van olyan ismerősöm aki még 40 évesen is így köszönt az anyjának.
Ez kb olyan mint a családon belüli meztelenkedés.
Van ahol ez normális másoknál meg bizarr
14/41 anonim válasza:
#11: ebből komoly flamewar szokott lenni itt a GYK... :)))))
Nekem is visszatetsző a szájrapuszilkodás kisgyerekkel is.
16/41 anonim válasza:
A puszi és a csók között orbitális különbség van, remélem ezt tudjátok. Ha tényleg csak pusziról van szó, akkor semmi érdekes nincs benne. Náluk ez a szokás, másnál meg nem. Fogadjuk el.
17/41 anonim válasza:
Szabolcs vagy Borsod megyei az illető?
19/41 anonim válasza:
Számomra furcsa, mert a mi kultúrkörünkben nem szokás. De szerintem normális, hogy vannak ilyen kulturális különbségek, tehát semmiképp sem tartom elítélendőnek.
Viszont ennél a konkrét szokásnál igaz, hogy jobb lenne felhagyni vele, mert segít a fogszuvasodást okozó bacikat áttelepíteni a szülőből a gyerekbe.
20/41 anonim válasza:
Az se, hogy az "anyját" szót nem tudja valaki leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!