Hogyan fogadtassam el a lusta fiammal, hogy dolgozni kell és nem választás kérdése?
Multiknál nem nézik le ha pszichológushoz jársz. Nem érdekli őket. Az érdekli hogy amikor dolgozol akkor épelméjű legyél és lehessen rád számítani.
Én is telekommunikációs multinál vagyok és külön felajánlották hogy akinek szüksége van rá, van vállalati pszicológus tanácsadás ha beszélgetni szeretnél valakivel. Pedig nem vezetői beosztásba vettek fel. Normálin munkahelyen ez alap manapság.
A munkahelyváltogatásról meg annyit, ha valahol rossz, akkor le kell tojni a lojalitást meg a többi bullshitet mert a főnököd se lojális hozzád egy pillanatig sem.
Az elmúlt 15 évben kb 8 munkahelyem volt. Volt ahol 3 évet, volt ahol fél évet voltam. De ha sírva fekszel és gyomorgörccsel kelsz, az a munka nem neked való és tovább kell lépni.
50: én már tegnap este ugyanezt mondtam.
Tipikusan sztereotíp, szélsőséges motívumok, kommentmágnes trollkérdés.
"csak bőg és sír egy 23 éves férfi létére..."
Miért, egy 23 éves férfi nem bőghet és sírhat? Meg van tiltva esetleg?
"Nem engedem pszichiáterhez vagy pszichológushoz"
Kár, pedig a leírás alapján neked se ártana, nem csak a fiadnak.
"az utóbbi méregdrága az előbbi meg belenyom millió gyógyszert meg még megpecsételik a végén hülyének és sehol nem fog kapni munkát meg még talán innen is kirúgják."
Nem csak magán-pszichológus van, TB-alapú is, az meg nem kerül pénzbe. A gyógyszerszedés meg a pszichológus/pszichiáter ma már nem stigma, sőt, segítenek is, csak legyél lelkileg egyben, hogy tudj jól dolgozni.
Meg kéne érkezned a jelenkorba, mert látszólag évtizedekkel van lemaradva a hozzáállásod. Ja és: a fiadat TE tetted ilyenné, nem csoda, hogy meg van borulva, ha így viszonyulsz hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!