A 16 éves lányom részegen jött haza?
"de legalább olyan szinten megnevelt engem, hogy nem részegen jártam haza 16 éves gyerekként"
A kérdező lánya is először csinálta, nem rendszeresen jár haza részegen, hanem egy alkalom volt....
"A kérdező lánya is először csinálta, nem rendszeresen jár haza részegen, hanem egy alkalom volt...."
Mindenki így kezdi...
Vicc volt. Nagyon régen volt egy amcsi film, két lánytestvérről szólt. Magának való,visszafogott nerd csaj volt. Majd egy nap káromkodott konkrétan azt mondta b+
Mit mondott a nővére? Kezdesz felnőni.
Mi a tanulság? Beszélj csúnyán, és akkor olyan felnött leszel hogy csak na.
Azután a csaj elkezdett cigizni, és berúgott rámászott s csajokrs és a pasikra.
Bocs, hogy bő lére eresztem, de egy könyv is eszembe jutott Eric Berne tanítványa írta, Mit mondasz a hello után? Című.
A fiú-gyereket észreveszi az édesanyja, hogy meghúzza a pálinkásüveget, erre az anya:
- Te még nem ihatsz alkoholt, mert nem vagy férfi.
Mit mondott az író szerint? Ha majd felnő és férfiként akar viselkedni meghúzza a pálinkásüveget.
(Ajánlott olvasmány, tele van humorral) Általában meséken keresztül elemez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!