A 16 éves lányom részegen jött haza?
29 és még páran nem , de a többség igen
, és nem dőlt össze a világ .
HA azt akarod , hogy 18 után feléd se nézzen nyugodtan szrj az érzéseire és küld be másnap. vagy írhatsz szülőit . emberek vagyunk hbűzunk. Az hogy leitta magát nem egyenértékű mondjuk egy lopással. HA nem rendszeres akkor még tolerálható első alkalommal szvsz .
ha valaki végig baromkodja a tanórákat az iskolában, akkor intőt kap tíz évesen is. Ha pedig valaki 16 évesen berúg, akkor egy normális családban beküldik másnaposan is az iskolába.
Tényleg képes voltál ilyen gyenge párhuzamot vonni? Mindegy, legalább megpróbáltad.
"HA azt akarod , hogy 18 után feléd se nézzen nyugodtan szrj az érzéseire és küld be másnap."
HA azt akarod, hogy a későbbiekben is igyon és egy munkakerülő senki legyen belőle, akkor hagyjad csak otthon dögleni.
"Emberek vagyunk, hibázunk."
És vállaljuk a következményeit is mindennek.
"Tényleg képes voltál ilyen gyenge párhuzamot vonni?"
Mert mi a különbség? :DD
Engem nem érdekel a véleményetek. Lehet, hogy az én anyám sem volt a legjobb szülő, de legalább olyan szinten megnevelt engem, hogy nem részegen jártam haza 16 éves gyerekként.
Részemről ennyi volt. A kisasszony majd a későbbiekben meg fogja még tanulni, hogy a tetteinek következményei is vannak. Nem lesz mindig ott az anyja, hogy leigazolja a hülyeségeit még a munkahelyén is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!