A 16 éves lányom részegen jött haza?
Ja, persze. Hadd feküdjön otthon, amikor magának okozta a baját, mi?
Utána meg megtanulja majd, hogy ha nincs kedve iskolába menni, akkor a sulit megelőző nap berúg és kész.
Nem kell ennyire elkapatni senkit, a tetteinknek következményei vannak.
#22.
Fene a jó dolgát neki. Másoknak is egyszerűbb lenne berúgni, utána meg otthon dögleni.
Szerencsére felnőtt korában már nem teheti majd meg ezt. 😁
Hát azért nem mennék bele itt lelki gondokba én sem 😃
Szimplán csak tini, lázad, próbálgatja a határait. Tudod, elmegy haverokkal, bátorítják egymást a rosszra, és hamar megvan a baj. Valahol kelleneke ezek a dolgok, mert az embernek meg kell tanulnia hol vannak a határai. Nekem pl 0,7‰-nél, és alcotrack appal követem az alkoholbevitelemet. Javaslom neki is... sokkal jobb kontrolláltan piálni, és egész nap jól érezni magad, mint a padló alá vedelődni.
#28.
Én nem ittam kamaszként sem. Akik normálisan meg vannak nevelve, azok nem csinálnak ekkora baromságot.
Egyébként meg a gyerekeknek is vállalniuk kell a felelősséget a tetteikért. Például ha valaki végig baromkodja a tanórákat az iskolában, akkor intőt kap tíz évesen is. Ha pedig valaki 16 évesen berúg, akkor egy normális családban beküldik másnaposan is az iskolába. Az ivásnak ez a következménye.
23as mintha kissé féltékeny lenne...
Max annyit mondanék neki, hogy legközelebb legyen óvatosabb, suli előtti nap meg ne csináljon ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!