Ez normális dolog?

Figyelt kérdés
Az idegbeteg anyám egyfolytában zaklat hogy tanuljak, nagyon lázas vagyok,faj a torkom, a hasam, a hangom is teljesen és apámat is teljesen ellenem fordította, el akarják venni a telefonomat, mint valami 10 évestől. Rám fogják hogy semmit nem tanultam közben egész héten tanultam és ezt hallgatom egyfolytában, már nincs erőm elmondani hogy tanultam. Mit csináljak?
2022. szept. 18. 12:27
 1/10 anonim válasza:
71%
Szia! Sajnálom az esetedet nem lennék a helyedben. Szerintem mond meg nekik hogy beteg vagy és már nem bírod tovább. Ha viszont ez nem válik be akkor nagyon másban nem tudok segíteni.
2022. szept. 18. 12:34
 2/10 anonim ***** válasza:
41%
Mondd fel neki mit tanultál.
2022. szept. 18. 12:40
 3/10 anonim ***** válasza:
73%
Mutasd meg nekik a 4-esekkel és 5-ösökkel teli ellenőrződet!
2022. szept. 18. 12:49
 4/10 anonim ***** válasza:
18%
valószínűleg nem hiába zaklatnak
2022. szept. 18. 12:50
 5/10 anonim ***** válasza:
89%
Mutasd meg nekik a lázmérőt akkor majd elhiszik
2022. szept. 18. 12:51
 6/10 anonim ***** válasza:
44%
Költözz el.
2022. szept. 18. 12:57
 7/10 anonim ***** válasza:
81%

Én alkudoznék.

"Rendben, kiviszem a telefonomat 1 órára, annyi időt folyamatosan tanulni fogok.

Utána vége, visszahozom a telefont és ma már ne piszkáljatok tanulással. Mit szóltok?"

2022. szept. 18. 13:06
 8/10 anonim ***** válasza:
49%
Ha annyira beteg vagy, akkor minek a telefon?Mézes tea és alvás.Nem telefon nyomkodás.Ha arra van erőd,hogy telefonozz, akkor olvasni is tudsz.Valószínűleg nem véletlenül piszkálnak,és nem tanulsz valami sokat.
2022. szept. 18. 13:19
 9/10 anonim ***** válasza:
31%
Most is a gyakorin lógsz. Lopd ki a szekrényből a dugi piát, és rúgjál be.
2022. szept. 18. 13:21
 10/10 anonim ***** válasza:
69%

Nem normális, de sajnos gyakori.

Az én anyám pár napja pl azt nem akarta megérteni, hogy én vezetem azt, hogy a nyáron az alkalmi munkáből (kérdőívezés az egyik egyetemi tanárnőmnek) mennyi pénz kaptam, mennyit kell még kapjak, s mennyit kell kapjon az a barátnőm, aki még velem volt.

Apám eléggé hamar felfogta, hogy nem papírra vezetem. (Excel-ben könnyebb, pontosabb, biztosabb, stb). Szépen megvolt, hogy mennyit költöttünk benzinre, nyomtatásra, hol hány kérdőív lett, mennyit vezettem be, külön külön mennyit kell kapjunk, mennyit utalt már át, stb

Anyám viszont nem akarta felfogni, hogy ott van, kész van már jó ideje (az első rendet én összegeztem a tanárnőmnek, hogy mennyit kell küldjön), csak a saját magáét hajtogatta, hogy átverem saját magam, lusta vagyok, nem hallgatok rá, stb.

Összeveszés nélkül nem lehet megoldani, mert egyszerűen nem fogják fel a dolgokat.

2022. szept. 18. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!