Ez normális dolog?
Én alkudoznék.
"Rendben, kiviszem a telefonomat 1 órára, annyi időt folyamatosan tanulni fogok.
Utána vége, visszahozom a telefont és ma már ne piszkáljatok tanulással. Mit szóltok?"
Nem normális, de sajnos gyakori.
Az én anyám pár napja pl azt nem akarta megérteni, hogy én vezetem azt, hogy a nyáron az alkalmi munkáből (kérdőívezés az egyik egyetemi tanárnőmnek) mennyi pénz kaptam, mennyit kell még kapjak, s mennyit kell kapjon az a barátnőm, aki még velem volt.
Apám eléggé hamar felfogta, hogy nem papírra vezetem. (Excel-ben könnyebb, pontosabb, biztosabb, stb). Szépen megvolt, hogy mennyit költöttünk benzinre, nyomtatásra, hol hány kérdőív lett, mennyit vezettem be, külön külön mennyit kell kapjunk, mennyit utalt már át, stb
Anyám viszont nem akarta felfogni, hogy ott van, kész van már jó ideje (az első rendet én összegeztem a tanárnőmnek, hogy mennyit kell küldjön), csak a saját magáét hajtogatta, hogy átverem saját magam, lusta vagyok, nem hallgatok rá, stb.
Összeveszés nélkül nem lehet megoldani, mert egyszerűen nem fogják fel a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!