Csináltassak orrpiercinget, ha már vagy 8 éve szeretnék, de az anyám tiltja?20
Még ő tart el, ő meg azt a jó kis, amíg ő tart el, addig.... elvet követi és neki ez nem tetszik, tehát nem "engedi". Viszont kolis vagyok, szóval ha hazamenetelkor befelé fordítom, akkor talán el tudom rejteni.
Vagy esetleg tudnék hatni rá, hogy úgymond engedje?
Végül mire jutottatok?
Egyébként az ilyen nézetellentétek nagyon jók arra, hogy a kommunikációt, konfliktuskezelést, felelősségvállalást, önismeretet, bizalmat stb. tanuljátok mindketten.
Két ünnep között akarom megmondani neki, hogy valamikor a vizsgaidőszakkban, vagy a vizsgaidőszak utánra időpontot fogok kérni. Nem engedélyt kérek, csak közlöm a tényt.
Csak egyéb okok miatt stresszes a családi légkör, szóval keresem a jó pillanatot, ami lehet, hogy nem lesz... :D
Mondd azt, hogy
"Anya, nagy bejelenteni valóm van: terhes vagyok!"
Erre jól kitöri őket a frász, mire te:
"Áááá, csak vicceltem, a valóságban csak arról van szó, hogy orrpiercinget csináltatok magamnak. Ugye, örültök, hogy ez a hír?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!