Most komolyan... Minek?? Szebb leszel tőle? Jobb lesz az életed? Boldogabb leszel? Ugyan már! 16 éves vagy, Anyukád természetesen nem fog minden hülyeségbe belemenni, ami ennyi idősen eszedbe jut. Ennyi erővel rakathatnál a mellbimbódba is, ha épp az jut eszedbe, nem? Amúgy messziről pattanásnak néz ki az orrpiercing is...
Majd 18 évesen rendelkezhetsz a saját életedről.
2012. júl. 13. 22:42
2/8 anonim válasza:
Egyet értek az elsővel: ha nagykorú leszel, a te felelősséged, mit csinálsz a testeddel. Egyébként ma már szinte minden korodbelinek van piercingje. Miért akarsz a masszához tartozni, légy inkább egyéniség :D
2012. júl. 13. 22:48
3/8 anonim válasza:
Az orrpiercingeket indiában hordják, te tisztában vagy egyáltalán a jelentésével?
Ez kb. olyan, mint aki kínai betűket tetováltat magára, mert szerinte jól néz ki, a jelentése pedig: rizses csirke.
Nagyon remélem, hogy nem sikerül rávenni anyukádat.
2012. júl. 13. 23:04
4/8 anonim válasza:
Muszáj még egy csajnak p*csáskodnia?
19/f
2012. júl. 13. 23:22
5/8 anonim válasza:
Nem tudom, hogy hogy vedd rá, de érdekes, hogy nem 13 vagy, hanem 16, mégis mindenki le akar beszélni.
#3 - mit jelent az orrpiercing Indiában? Kíváncsi vagyok!
2012. júl. 14. 01:12
6/8 A kérdező kommentje:
hát azért köszi a válaszokat :D
2012. júl. 14. 11:14
7/8 anonim válasza:
Én is 16 évesen csináltattam orr pc-t és én szülinapomra kértem.. Azt mondtam nekem nem kell semmi más csak ez, és megkaptam, ugyanez volt 2 évvel ezelőtt a köldök piercingnél.. Ez semmiben nem másabb mint egy fülbevaló, szerintem, szóval, kérd meg anyukádat, hogy engedje meg, mert neki se esne jól ha az olyan idióták közé tartoznál, akik szülő tudta nélkül egy fertőtlenítetlen helyen csinált sza*-ral állítanak haza.. Légy kedves és őszinte és magyarázd el neki, hogy neked mit jelentene az orr pc. Amúgy ha azért csináltatod, hogy olyan legyél mint a többi pic*a, akkor inkább hagyd ki. Én azért csináltattam mert elég nagy orrom van, és a piercing kicsit javított rajta, már nem zavar, nem érzem olyan hatalmasnak az orrom, és én szépnek tartom. 17/L
2012. júl. 18. 21:45
8/8 anonim válasza:
Nem az volt a kérdés ,hogy "Szerintetek ,milyen lenne egy orr pc?". Had döntse már el ő! Semmi közötök hozzá ,hogy mit csinál. Majd ,ha megbánja akkor nélkületek is meg fogja bánni, ha meg nem fogja megbánni akkor simán pofán röhög titeket. Am a kérdésre: Lassan kerülgesd a forró kását.:D Ajánlgass neki dolgokat cserébe, hálózd be magyarul. Nekem is úgy sikerült 16 éves koromra megengedtetni anyámmal az ajak pc -t.:) Nekem is van pc -m és még senki sem mondta ,hogy p*csás, sőt mindenki mondja ,hogy milyen szép.:) Ne foglalkozz a negatívumokkal, a lényeg ,hogy neked tessen nem pedig valaki olyannak aki még nem is látott téged...-.- :) Sok sikert!:P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!