Szülőként hogyan reagálnátok arra, ha 16 éves fiatok barátnőjének a fenekére csapna valaki egy koncerten, a fiatok pedig ököllel arcon vágná az illetőt, ezzel akár 8 napon túl gyógyuló sérülést okozva?
nekem csapta már a fenekemre. de mint "áldozat" nem kértem volna hogy ököllel üssék le a másikat. amit elvárok az egy nagy pofon, és egy helyreutasítás.
ezekből az értelmetlen kakaskodásokból lesznek verekedések. mert mindig egyel nagyobbat akarunk adni, mint amit kapunk. aztán visszavág a másik és így tovább...az arányokon van a hangsúly. a seggrepacsi és az erőszak nem említhető egy lapon.
" Itt nincs közvetlen veszély ami elhárítandó."
De, ez pont az.
Az azonnali agresszió nem megoldás.
Hogyha a sggemre csapnak, egyedül is képes vagyok kezelni a helyzetet, nem kell, hogy a barátom beverje a másik orrát.
Amennyiben ezt tenné, kidobnám, mert nem kell nekem egy agresszív majom - most csak a másikat üti; és mikor jön el a pont, hogy engem?
Ugyanis az, aki reflexből eltöri a másik orrát, agresszív. Pont, ezen nincs mit szépíteni.
Nekem nem lenne kedvem attól félni, hogyha neki nem tetszőt mondok, az én fejemet veri az asztalba.
Egyébként itt szó nincs a nő lelkivilágáról, aki egy seggrecspás miatt üt, az a SAJÁT sérelmét vezeti le.
Pont leszrja a barátnőjét. Akkor nem verekedne, hogy megmutassa, ő a nagy valaki (aztán ciki, hogyha agyonverik-megkéselik érte), hanem a csajt terelné ki a szituból.
Úristen ezek a kommentek...
A Will Smith - Chris Rock balhénál ha
a magyar oldalakat olvastam, pont ezt láttam. "Fura", hogy a civilizáltabb országokban mennyivel nagyobb arányban jöttek rá, hogy se nem menő, se nem férfias az "asszonyodat" ért atrocitást egóharcra feljogosító jelzőfénynek értelmezni. Épp annyira tárgyiasítja a nőt az ilyen férfi, mint az, aki a fenekére csap. Két rossz döntés nem tesz ki egy jót.
Aki itt írta, hogy ő is ütött már azért, mert az ő fenekére ütöttek: tök jogos. Az ott önvédelem. De ha a pasid kezdi el ököllel ütni a másikat ennyiért, az nem :D szerintem nem bonyolult felmérni a kettő közti különbséget. Annak a nőnek a szellemi fejlettsége és a mentális állapota pedig megkérdőjelezhető, aki mindezt még lovagiasnak is tartja. Nem különb az efféle elvárásnak megfelelő férfi sem.
El vagyok halva a válaszok többségén....
Komolyan, azt gondoljátok, hogy egy fenékre csapás semmiség???? Már úgyis megtörtént, minek rá reagálni?? Remélem, nincs lányotok, hogy ezt tanítsátok neki. A molesztáló majmok mind ezért csinálják, mert nincs érte büntetés!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!