Szülőként hogyan reagálnátok arra, ha 16 éves fiatok barátnőjének a fenekére csapna valaki egy koncerten, a fiatok pedig ököllel arcon vágná az illetőt, ezzel akár 8 napon túl gyógyuló sérülést okozva?
"szerintem meg jogos, hogy valaki védi a szeretteit a megaláztatástól"
Ja a szerettei rohadt büszkék lehetnek rá, amikor egy koncertre nem lehet elmenni vele anélkül, hogy ne keveredjen erőszakos balhéba.
27-28 azért erősen a két véglet, mert a "mindent szabad" és az "erőszakos állat" között ott van a normális, gondolkodó ember is valahol.
Akik ennyire erőszak pártiak, kíváncsi lennék adott esetben mit reagálnának, amikor egy kisebbségi horda veri agyon a gyereküket "ránézett a csajomra" címszóval.
"Ja a szerettei rohadt büszkék lehetnek rá, amikor egy koncertre nem lehet elmenni vele anélkül, hogy ne keveredjen erőszakos balhéba."
Ezt átfordítanám. Marha büszke lehet az is, aki ilyennel ment koncertre vagy a rokona annak, aki csak így gondol egyet és idegen csajokat paskolgat meg tapiz is esetleg... hidd el, csinálja...
Liberális nő vagyok, ha egyedül vagyok ott, mai fejjel én is minimum pofán vágtam volna az illetőt.
Aki annyira primitív, hogy azt hiszi, akárkit összefogdoshat, mert neki olyan kedve van, minimális tisztelettel sem képes fordulni mások személyes tere iránt, mert a nő csak egy használati tárgy, ami az ő szórakoztatásáért került oda, az csak az ugyanilyen primitív válaszreakcióból érti, hogy semmi joga sincs ilyet csinálni.
Csináltak velem hasonlót régebben úgy, hogy az elkövető józan volt, próbáltam neki normálisan, "méltósággal és higgadtan" elmagyarázni, ahogy kultúrembernek illik hogy mi ezzel a baj. Annyit ért, mint halottnak a csók, és szörnyen szégyelltem magam napokig, amiért nem tudtam erélyesen kiállni magamért. Amiért nem tudtam visszavágni.
Akkor egy részeg inzultálóval szemben nagy tömegben szerintetek mennyire lehet zöld ágra vergődni, aki minden bizonnyal rendszeresen csinál ilyet és még durvábbat? A rendőrségen kiröhögnek, ha azzal állítasz eléjük, hogy egy buliban komolyan molesztáltak. Akkor a buli biztonsági személyzete milyen jelentőséget tulajdonított volna egy "piti kis" fenékre csapásnak? A legtermészetesebb dolognak fogták volna fel a világon.
Ahhoz képest, hogy a pofozkodós erőszaktól mennyire sír a szátok, a kéretlen szexuális közeledést nem tartjátok erőszakos viselkedésnek. Ja, mert annak kis léptékben nincs látható jele, szegény lány meg majd feldolgozza a történteket, ahogy akarja. -.- Ilyen szituációban igenis aranyat ér az áldozatnak, ha azt érzi, hogy megengedhetetlennek tartják, ami vele történt, és hogy biztonságban van, nem nyúlhat hozzá újra egy ujjal sem.
Komolyan érdekelne, mikor léphetett volna szerintetek jogosan a srác? Ha megerőszakolták a lányt? Vagy akkor se, mert már "úgyis megtörtént"? Látszik, hogy rohadtul nem éltetek át hasonlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!