Hogyan mondjam meg édesapámnak hogy van egy lány aki tetszik?
Figyelt kérdés
2022. szept. 11. 17:36
11/25 anonim válasza:
Hát... izé... figyelj apu... röstellem.... de van egy lány... tudod izé hát.... tetszik. DE NE VERJ MEG :((( ne haragudj!
kb szerintem így.
12/25 anonim válasza:
Mondd meg apádnak, hogy korábbi elvárása ellenére mégsem leszel szerzetes. :-)))
13/25 anonim válasza:
Miért kellene mindenkiről beszámolni, aki tetszik? Nem is értem...anyám aztán kapkodhatta volna a fejét jobbra-balra, ha minden tetszésről beszámoltam volna neki. :D
14/25 anonim válasza:
Nem hiszem, hoyg ilyeneket feltétlen el kell mondani otthon.
15/25 anonim válasza:
Kedves 5 ös válaszoló olyan jót nevettem. De igazad van. Nem kell bejelenteni. Kérdező ha elakarod mondani csak mond el. Mindegy hogy fiú vagy lány vagy. Egyébként is,bármi van csak egyszerűen el kell mondani bárkinek bármit. Ha nehéz is akkor is, csak egyenesen.
16/25 anonim válasza:
Így:
"Apu, el szeretném mondani, hogy leszbikus vagyok, és tetszik egy lány."
vagy:
"Apu, mégsem vagyok meleg, és tetszik egy lány!"
esetleg:
"Apu, megtetszett egy lány, ezért otthagyom Rozit az unokáiddal együtt!"
Ha egyik helyzek se illik a tiédre, akkor nem értem a problémádat
17/25 anonim válasza:
Hacsak nem tanácsot akarsz kérni vagy már barátnő stádiumban van a hölgy, nem értem, minek elmondani.
18/25 anonim válasza:
Van-e efféle apa-fiú beszélgetés köztetek? Ha te akarod felhozni, kérdezd meg, ő hogy csajozott, amikor bejött neki egy lány? Ebből rájön, hogy talán neked is van valaki aki tetszik, és amikor megkérdezi, hát elmondod.
19/25 anonim válasza:
Most ezt komoly? Vicc reméééélem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!