Az rendben van,ha anyám ilyeneket mond rólam?
nem normális amit mond.ha ezt mondja h nem lesz belőled semmi még a végén el.hiszed pedig biztosan értékes ember vagy aki értékes munkát végez majd.azért mert 16évesen nem mentél férjhez nem fogsz egyedül megöregedni.
anyunak segítség kell.Lelki problémai vannak vagy a munka vagy a család miatt..apu van?
Na igen, a serdülő kor. Voltam már én is ilyen helyzetben, mint te, de szerintem ezt mindenki átéli, amikor eléri a a kamasz kort.
Amiket rád mond, az azért lehet, mert valamiben nem értetek egyet, tehát összevesztetek. Ilyenkor mindenkiből kijön a düh, a naponta felgyülemlett stressz távozik. Nem hiszem, hogy anyukádnak bármi gyerek nevelési problémái lennének, mert ahogy leírtad, nekem úgy jött le, hogy azért valamilyen szinten szeret téged.
Szóval szerintem nincs ezzel semmi gond. Próbáljátok megtalálni a közös hangot.
Nem normális egyáltalán! De a lényeg h sosa semmit ne adj fel és ne is foglalkozz avval aki lehúz.
Nálunk apám volt ilyen, de csak velem.
Most anyám otthagyta 58 évesen, apám 60 és se én se lányom nem megyünk hozzá. Most persze hívogat így még úgy, de nem érdekel mer túl sokszor akartam vele rendbe tenni a dolgokat és nem volt rá vevő, szóval nem is érdekel mi van vele.
De nem lett igaza, megvan mindenem és elértem mindent, amit szerettem volna.
Tesóm persze most már ugyan úgy lese szarja...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!