Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha van itt olyan, akinek a...

Ha van itt olyan, akinek a kapcsolata a szülőjével a szülő hibájából ment tönkre, mit tett a szülőtök?

Figyelt kérdés
2022. szept. 2. 14:39
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Mármint úgy értem, mit tett, ami miatt tönkre ment a kapcsolatotok.
2022. szept. 2. 14:39
 2/13 anonim válasza:
95%
Hazudozott, manipulált, érzelmileg zsarolt, hisztizett, vergődött, öngyilkossággal fenyegetőzött, zaklatott évekig miután megszüntettem vele a kapcsolatot.
2022. szept. 2. 15:11
 3/13 anonim ***** válasza:
93%
Manipulált, érzelmileg zsarolt
2022. szept. 2. 15:33
 4/13 anonim ***** válasza:
92%

Soha nem érdekeltük, nem foglalkozott velünk (érzelmileg), nem hallgatott meg, az igényeinket letojta.

Szerinte ő jó szülő...

2022. szept. 2. 15:39
 5/13 anonim ***** válasza:
81%

Nem fogadta el sem a házasságomat, sem a gyerekemet. Az volt az elképzelése, hogy én kettesben vele fogom leélni az életemet, és ezért meg is tett mindent, hogy mindenkit elűzzön mellőlem.

Anyagilag a mai napig támogatom, de csak tiszteletből, havi 1x beszélünk telefonon, kb évente 2x találkozunk.

2022. szept. 2. 17:06
 6/13 anonim ***** válasza:
76%
Mi baja volt a házassággal utolsó? :(
2022. szept. 2. 18:19
 7/13 anonim ***** válasza:
87%
Önzés. Érzelmi zsarolással sajnos elérte, hogy ne legyen saját életem - legalábbis, ameddig él még:(
2022. szept. 2. 18:54
 8/13 anonim ***** válasza:
87%

5-s vagyok

Önmagában a házassággal volt baja, az hogy nem vele akarok élni, az hogy nem ő az egyetlen az életemben. Apám 8 éves koromban meghalt, anyám azóta is egyedül él, és azt gondolta én élete végéig vele fogok élni.

Persze, beletelt jó időbe mire erre rájöttem, évekig tömte a fejem, hogy melyik barátnöm míért nem jó nekem.

2022. szept. 2. 19:44
 9/13 anonim ***** válasza:
89%
U.a., mint #5. Ráadásul aljasul furta a házasságunkat, szeretőt hazudott. Anyagilag kihasznált, átvert. Én már semmilyen kapcsolatot nem tartok vele.
2022. szept. 2. 20:30
 10/13 anonim ***** válasza:
86%
Lelakta a hazamat, 1 évig folyamatosan szidalmazott engem és a feleségem. Sikerült elköltöztetni, de azóta is csak nagyon ritkán beszélek vele. Nem ertdekel már, hidegen hagy
2022. szept. 3. 07:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!